Loading...
X

Please Select Your Country (Region)

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Please Select Your Country (Region)

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)

Një domain i mirë do të thotë kredibilitet!

.al
8,50€
.com
9,42€
.net
11,78€
.org
11,98€
.pro
3,29€
.co
8,04€
.in
6,32€

Regjistroni domainin tuaj duke filluar nga
8,50€

Web Hosting

Ne jemi plotësisht funksional, paketa të plota të performancës së web hosting për çdo buxhet.

SHARED NVMe 1

Mujore

3€

10 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
1 Site Hosting

10 E-Mail Adresa
1 MySQL
1 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
Porosit
E Preferuar
SHARED NVMe 2

Mujore

6€

30 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
2 Site Hosting

Pa Limit E-Mail Adresa
3 MySQL
3 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
Porosit
SHARED NVMe 3

Mujore

14€

60 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
5 Site Hosting

Pa Limit E-Mail Adresa
10 MySQL
10 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
Porosit
Wordpress Hosting i Menaxhuar

Mujore

29€

10 GB Vend Hapsirë
Pa Limit Traffik
1 Site Hosting

5 E-Mail Adresa
5 MySQL Database
5 FTP Llogari
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
20% Cpu
Porosit
E Preferuar
Wordpress Hosting i Menaxhuar

Mujore

49€

30 GB Vend Hapsirë
Pa Limit Traffik
5 Site Hosting

20 Email Adresa
20 MySQL Database
20 FTP Llogari
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
20% Cpu
Porosit
Wordpress Hosting i Menaxhuar

Mujore

89€

100 GB Disk Space
Pa Limit Traffik
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit Email Adresa
Pa Limit MySQL Database
Pa Limit FTP Llogari
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
20% Cpu
Porosit
NVMe Ri-Shitës 1

Mujore

14€

10 GB Disk Space
Unlimited Monthly Traffic
Unlimited Site Hosting

No Limit Sub Features
Quick Installation
WHM Panel
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
35% Cpu
Porosit
E Preferuar
NVMe Ri-Shitës 2

Mujore

24€

20 GB Disk Space
Unlimited Monthly Traffic
Unlimited Site Hosting

No Limit Sub Features
Quick Installation
WHM Panel
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
35% Cpu
Porosit
NVMe Ri-Shitës 3

Mujore

39€

30 GB Disk Space
Unlimited Monthly Traffic
Unlimited Site Hosting

No Limit Sub Features
Quick Installation
WHM Panel
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
35% Cpu
Porosit

Klikoni këtu për të parë të gjitha hosting pakot tona.

Virtual Servers (VDS / VPS)

VDS / VPS të pajisur plotësisht, me performancë të plotë dhe zgjidhjet më të mira të virtualizimit.

VDS HDD AL 1

Mujore

10€

1 Core x 3.06GHz
1 GB RAM
10 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
VDS HDD AL 2

Mujore

20€

2 Core x 3.06GHz
2 GB RAM
20 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
E Preferuar
VDS HDD AL 3

Mujore

30€

3 Core x 3.06GHz
3 GB RAM
40 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
VDS NVMe AL 1

Mujore

5€

1 Core x 3.6GHz
1 GB RAM
20 GB NVMe
Rrjet 1 Gbps
1 IP Adresë
OS (sipas dëshirës)
Porosit
E Preferuar
VDS NVMe AL 2

Mujore

10€

2 Cores x 3.6GHz
2 GB RAM
30 GB NVMe
Rrjet 1 Gbps
1 IP Adresë
OS (sipas dëshirës)
Porosit
VDS NVMe AL 3

Mujore

15€

3 Cores x 3.6GHz
3 GB RAM
40 GB NVMe
Rrjet 1 Gbps
1 IP Adresë
OS (sipas dëshirës)
Porosit
VDS HDD KS 1

Mujore

10€

1 Core x 3.06GHz
1 GB RAM
10 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
VDS HDD KS 2

Mujore

20€

2 Core x 3.06GHz
2 GB RAM
20 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
E Preferuar
VDS HDD KS 3

Mujore

30€

3 Core x 3.06GHz
3 GB RAM
40 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit

Klikoni këtu për të parë të gjitha hosting pakot tona.

PSE ALBAHOST?

Infrastrukturë e Fortë

Infrastruktura jonë, e cila mbështetet tërësisht në teknologjinë NVMe dhe rrjeti jonë GigaBit munëson komoditet maksimal!

Teknologji Moderne

Teknologjia e zbatuar në funksionimin dhe ecurinë e infrastrukturës AlbaHost garanton stabilitet dhe lehtësi në përdorim për çdo lloj nevoje!

Ekipi i Ri Dhe Dinamik

Ekipi jonë i menaxhimit i cili përfshin stafin e mbështetjes, design dhe shitjeve i përgjigjet në kohë reale kërkesave apo nevojave tuaja për mbështetje!

Çmimet Më Të Lira

Albanian Hosting, sjell tek ju teknologjinë e fundit duke përfaqësuar infrastrukturën me standartet më të larta të momentit!

Sherbimi Pa Probleme

Shërbimet e menaxhuara nga stafi ynë sjellin tek ju rehati maksimale, kryeni të qetë angazhimet tuaja duke mos u shqetësuar për downtime apo probleme të tjera!

Kënaqësia e Klientit 100%

E gjithë kjo falë punës të palodhur të stafit AlbaHost dhe aplikimit të teknologjisë moderne!

Zgjidhje të Besueshme dhe Profesionale

Albanian Hosting sh.a. ofron shërbime web hosting deri tek serverat e dedikuar si dhe shërbime të larmishme dizanji dhe zhvillim Web & Software.

Rreth Nesh

Statistikat Tona

"Statistikat që kemi arritur deri tani"

5632

Hosting Shitjet

2589

Domaine të Regjistruar

1984

Mbështetja e Zgjidhur

3254

Klient të Lumtur

Mendimi dhe Sugjerimi i Klienteve

"Mendimet dhe sugjerimet që klientët tanë na shkruajnë."

Dërgo Mendimin/Sugjerimin

cPanel Plesk Litespeed Cloudlinux Microsoft.net Comodo Visa/Master
Abonohu
Top