AlbaHost - Mbeshtetja Online

Albanian VPS / VDS

Shijo Eksperiencën e Dedikimit

Virtual Serverë të Dedikuar

AlbaHost përdor teknologjin e kompanis shum të mirënjohur Intel, ndërsa KVM Platformë për Virtualizacion. Ne mundohemi që të jemi në hap me zhvillimet teknologjike dhe mundohemi që ato zhvillime ti implementojm dhe ti bëjmë të përdorshme edhe për klientat tanë. Ju lutem vëni re, serveret e lociruar ne Shqipëri nuk janë me DDoS Mbrojtje!

VDS / VPS të lociruar ne Shqipëri. VDS / VPS that are located in Albania.

Albanian VDS 512MB

€5
.00
/muaj
 • 1 Core x 3.06GHz
 • 512 MB Ram
 • 10 GB HDD
 • 100 Mbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

Albanian VDS 1GB

€10
.00
/muaj
 • 2 Cores x 3.06GHz
 • 1 GB Ram
 • 20 GB HDD
 • 100 Mbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

Albanian VDS 2GB

€20
.00
/muaj
 • 2 Cores x 3.06GHz
 • 2 GB Ram
 • 40 GB HDD
 • 100 Mbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

Albanian VDS 3GB

€30
.00
/muaj
 • 2 Cores x 3.06GHz
 • 3 GB Ram
 • 60 GB HDD
 • 100 Mbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

Albanian VDS 4GB

€40
.00
/muaj
 • 3 Cores x 3.06GHz
 • 4 GB Ram
 • 80 GB HDD
 • 100 Mbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

Albanian VDS 5GB

€50
.00
/muaj
 • 4 Cores x 3.06GHz
 • 5 GB Ram
 • 100 GB HDD
 • 100 Mbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

Nëse nuk mund të gjeni planin e dëshiruar, ju lutem na kontaktoni dhe ne do e realizojmë dëshirën tuaj.

Powered by WHMCompleteSolution