Regjistro Domain

Kërkoni domainin që dëshironi. Futni emrin ose fjalët tuaja më poshtë për të kontrolluar disponueshmërinë.


Eksploroni sipas TLD

Domaini
Çmimi
Transferim
Rinovimi
.pro

Year
N/A
N/A
.tel

Year
N/A
N/A
.pw

Year
N/A
N/A
.travel

Year
N/A
N/A
.gov

Year
N/A
N/A
.int

Year
N/A
N/A
.aero

Year
N/A
N/A
.jobs

Year
N/A
N/A
.edu

Year
N/A
N/A
.asia

Year
N/A
N/A
.com
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.net
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.org
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.de
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.info
€8.00 EUR
1 Year
€6.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
.tv
€30.00 EUR
1 Year
€30.00 EUR
1 Year
€30.00 EUR
1 Year
.in
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.ws
€25.00 EUR
1 Year
€25.00 EUR
1 Year
€25.00 EUR
1 Year
.biz
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.us
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.mobi
€8.00 EUR
1 Year
€6.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
.eu
€10.00 EUR
1 Year
€8.00 EUR
1 Year
€10.00 EUR
1 Year
.al
€11.00 EUR
1 Year
N/A
€11.00 EUR
1 Year
.ch
€13.00 EUR
1 Year
€12.00 EUR
1 Year
€13.00 EUR
1 Year

Zgjidhni nga kategoritë më poshtë.

Shto pako hostimi

Zgjidhni pakon që ju përshtatet njevojave tuaja.

AlbaHost ofron një varietet të gjerë për çdo buxhet

Eksploroni Pakot

Transferoni domainin

Transfero tani dhe përfito rinovim 1 vjeçar*

Transfero

* Nuk përfshin TLD specifike dhe domainet e rinovuar së fundi!

Powered by WHMCompleteSolution