AlbaHost - Mbeshtetja Online

GeoAlbanian VPS / VDS

Shijo Eksperiencën e Dedikimit

Virtual Serverë të Dedikuar

AlbaHost përdor teknologjin e kompanis shum të mirënjohur Intel, ndërsa KVM Platformë për Virtualizacion. Ne mundohemi që të jemi në hap me zhvillimet teknologjike dhe mundohemi që ato zhvillime ti implementojm dhe ti bëjmë të përdorshme edhe për klientat tanë. Të gjithë Serverët janë me 500GBps DDOS Mbrojtje.

VDS / VPS të GEOlociruar ne Shqiperi. VDS / VPS that are GEOlocated in Albania.

DDoS Protected VDS 1GB

€5
.00
/muaj
 • 1 Core x 3.06GHz
 • 1 GB Ram
 • 10 GB NVMe
 • 1 Gbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

DDoS Protected VDS 2GB

€10
.00
/muaj
 • 2 Cores x 3.06GHz
 • 2 GB Ram
 • 20 GB NVMe
 • 1 Gbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

DDoS Protected VDS 3GB

€15
.00
/muaj
 • 3 Cores x 3.06GHz
 • 3 GB Ram
 • 30 GB NVMe
 • 1 Gbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

DDoS Protected VDS 4GB

€20
.00
/muaj
 • 4 Cores x 3.06GHz
 • 4 GB Ram
 • 40 GB NVMe
 • 1 Gbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

DDoS Protected VDS 5GB

€25
.00
/muaj
 • 5 Cores x 3.06GHz
 • 5 GB Ram
 • 50 GB NVMe
 • 1 Gbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

DDoS Protected VDS 6GB

€30
.00
/muaj
 • 6 Cores x 3.06GHz
 • 6 GB Ram
 • 60 GB NVMe
 • 1 Gbps
 • 1 IP Adresë
Me Shume

Nëse nuk mund të gjeni planin e dëshiruar, ju lutem na kontaktoni dhe ne do e realizojmë dëshirën tuaj.

Powered by WHMCompleteSolution