Why not host your own games? Our game server packages will allow you to easily host your favourite games using our reliable servers.

IP BG Procese Bandwith Hapsira Përdorues Çmimi  
IRCd Shell Dedikuar Pa limit Pa limit 5 GB 1024 €5/muaj Porosit

Our hosting features

cPanel

cPanel

Të gjitha pakot e mësipërme vijnë tek ju me gjithë panelin e kontrollit cPanel.
Paneli më i njohur dhe praktik në menaxhimin e projekteve tuaja.

Informacion rreth cPanel

Me cPanel ju mund të menaxhoni me lehtësi çdo aspekt të llogarisë suaj të web hosting. Nga krijimi i adresave të personalizuara të postës elektronike deri në redaktimin e skedarëve të faqes suaj. Gjëja më e mirë për cPanel është se ajo mund të arrihet lehtë nga çdo kompjuter me lidhje interneti.

Çfarë ofron cPanel

cPanel ju lejon të:

 • Menaxhoni skedarët tuaj të webit me menaxherin e skedarit të shfletuesit (për shembull: ngarkoni, fshini, ndryshoni skedarët)
 • Krijo / fshini llogaritë e postës elektronike të zgjedhjes suaj dhe qaseni në webmail përmes shfletuesit tuaj
 • Instaloni / hiqni softuerin në llogarinë tuaj me ndihmën e Softaculous (Wordpress, Joomla etj)
 • Krijoni / menaxhoni / fshini databaza dhe privilegje
 • Menaxhimin kopjeve të llogarisë
 • Shikoni statistikat e llogarisë suaj (vizitorët në faqen tuaj të internetit, vendin e tyre / specifikimet kompjuterike etj)
 

Script installer

Script installer

All of our web hosting plans come with Softaculous script installer.

All about Softaculous

Softaculous is a application built into cPanel that allows you to easily install from over 150 free scripts/software. Software includes Wordpress, Joomla, phpBB, Magento, Prestashop and many more. No matter which type of website you're looking to build we provide access to software that'll make it easier to create and manage your website/blog/forum/online store!

Popular Softaculous scripts

 • eCommerce - Magento, Presta Shop, WHMCS
 • CMS - Wordpress, Joomla, Drupal
 • Forum - MyBB, phpBB
 

LiteSpeed!

LiteSpeed!

All of our web hosting packages come with LiteSpeed. LiteSpeed is up to 9 times faster than Apache (standard web server setup). LiteSpeed fully supports everything that Apache uses such as .htaccess and mod_rewrite so if your website loads quickly on an Apache server it will be even faster on our servers!

Why LiteSpeed?

 • Processes PHP 50% faster, wow! - (Wordpress which is the most popular software uses PHP)
 • 3 times faster than SSL Apache hosting!
 
 

Powered by WHMCompleteSolution