X

Please Select Your Country (Region)

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Please Select Your Country (Region)

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)

Servera të nivelit te lartë

KryeFaqjaZgjidhje ServerëveServere të DedikuarAlbania Location (Dedicated ...Servera të nivelit te lartë

Servera të nivelit te lartë

Servera të nivelit te lartë

Servera të nivelit te lartë
# Model
CPU

Ram

Hapësira Diskut

Banda / Trafiku

Lokacioni

Çmimi
0 AL DED 1
E3-1230v3 8 GB DDR3 2 x 500GB HDD 1Gbit Shared / Unmetered Albania

199€
(Mujore)

Porosit
1 AL DED 2
E5-2407 16 GB DDR3 1 x 1TB HDD 1Gbit Shared / Unmetered Albania

229€
(Mujore)

Porosit
2 AL DED 3
E5-2690v2 32 GB DDR3 1 x 1TB HDD 1Gbit Shared / Unmetered Albania

269€
(Mujore)

Porosit

Transferimi FALAS i faqeve tuaja

Nga cPanel në cPanel ne kemi transferime falas të sitit të internetit për të gjitha serverat dhe hosting pakot.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje deri ne 500Gbps në të gjithë serveret e dedikuar dhe vds / vps çë janë të GeoLocated ne Shqiperi. Serveret e dedikuar si dhe vds / vps çë janë fizikisht të lociruar ne Shqiperi, për fat të keq nuk janë me DDoS Mbrojtje.

Top