X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Dedicated Servers me PATH DDoS Mbrojtje

Faqja kryesoreZgjidhje ServerëveServere të DedikuarDedicated Servers me PATH DDoS Mbro...

Dedicated Servers me PATH DDoS Mbrojtje

Geo Albania Lokacion, të pajisur plotësisht, serverë të përkushtuar për performanca të plota dhe PATH DDoS Mbrojtje.

Model CPU RAM Disk Banda/Trafiku Lokacioni Çmimi
AMD® Ryzen™ 7 5800X AMD® Ryzen™ 7 5800X 8c/16t @3.8GHz 128 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

$105.78 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 9 5950X AMD® Ryzen™ 9 5950X 16c/32t @3.4GHz 128 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

$126.94 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 9 7950X3D AMD® Ryzen™ 9 7950X3D 16c/32t @4.2GHz 128 GB DDR5 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

$148.09 (Mujore)

POROSIT TANI

Transferimi FALAS i faqeve tuaja

Nga cPanel në cPanel ne kemi transferime falas të sitit të internetit për të gjitha serverat dhe hosting pakot.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë ose max 48 orë, duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje deri ne 12Tbps në Serveret e Dedikuar si dhe GAME VDS / VPS çë kanë te cekur/specifikuar PATH MBROJTJE çë janë të GeoLocated ne Shqiperi. Serveret e Dedikuar si dhe VDS / VPS çë nuk kanë te cekur/specifikuar PATH MBROJTJE, nuk janë me DDoS Mbrojtje.

Top