X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Game Server (VDS / VPS)

Faqja kryesoreZgjidhje ServerëveVirtual Servers (VDS / VPS)Game Server (VDS / VPS)

Game Server (VDS / VPS)

Game Server, PATH DDoS Mbrojtje deri në 12Tbps, me performancë të plotë VDS / VPS.

VDS Game 1

Mujore

$10.58

AMD Ryzen 9
2 Core x 4.6GHz
4 GB RAM DDR4
40 GB NVMe
1 Gbps
5 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
PATH DDoS Mbrojtje
POROSIT TANI
VDS Game 2

Mujore

$21.16

AMD Ryzen 9
3 Core x 4.6GHz
8 GB RAM DDR4
80 GB NVMe
1 Gbps
5 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
PATH DDOS Mbrojtje
POROSIT TANI
Preferuar
VDS Game 3

Mujore

$31.73

AMD Ryzen 9
4 Core x 4.6GHz
12 GB RAM DDR4
120 GB NVMe
1 Gbps
5 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
PATH DDoS Mbrojtje
POROSIT TANI
VDS Game 4

Mujore

$42.31

AMD Ryzen 9
5 Core x 4.6GHz
16 GB RAM DDR4
160 GB NVMe
1 Gbps
5 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
PATH DDoS Mbrojtje
POROSIT TANI
VDS Game 5

Mujore

$52.89

AMD Ryzen 9
6 Core x 4.6GHz
20 GB RAM DDR4
200 GB NVMe
1 Gbps
5 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
PATH DDoS Mbrojtje
POROSIT TANI
VDS Game 6

Mujore

$63.47

AMD Ryzen 9
7 Core x 4.6GHz
24 GB RAM DDR4
240 GB NVMe
1 Gbps
5 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
PATH DDoS Mbrojtje
POROSIT TANI

Transferimi FALAS i faqeve tuaja

Nga cPanel në cPanel ne kemi transferime falas të sitit të internetit për të gjitha serverat dhe hosting pakot.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Cfare është VDS / VPS Virtual Server?

VDS (Virtual Dedicated Server) është një shkurtim i shprehjes angleze. Me fjalë të tjera, sistemi virtual është sistemi server i marrë nga burimet që janë caktuar. Kjo metodë është më e besueshme dhe e performancës sesa teknologjitë e tjera të virtualizimit. Burimet si Ram, CPU dhe Disk, të cilat ndahen nga serveri kryesor, janë brenda kufijve realë. Burimi i caktuar për një përdorues lë sistemin. Nuk ndahet me një përdorues tjetër. Për shembull, nëse porosisni serverin tuaj me 8 GB RAM, edhe nëse përdorni 8 GB RAM, do t'ju caktoheni dhe do të hiqeni nga sistemi. Në sistemet e tjera, nëse burimet e caktuara janë bosh, ato mund të përdoren nga një përdorues tjetër, kështu që shërbimi është më i ngadalshëm për të gjithë në total.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të VDS / VPS?

Instalimi i VDS / VPSbëhët brenda të njëjtës ditë duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

Cilat janë avantazhet e serverit virtual VDS / VPS?

Serverët e përbashkët të Hosting kanë veçori që nuk mund të ndryshohen. Për këtë arsye, ju mund të zgjedhni serverin tuaj virtual ashtu si ju pëlqen në projektet tuaja specifike dhe të rregulloni cilësimet tuaja si ju pëlqen. Ju mund të organizoni serverin tuaj sipas projektit tuaj.

VDS / VPS Sa faqe mund të Hostohen në server?

Kjo është tërësisht për shkak të numrit të vizitorëve të faqes suaj dhe konsumit të burimeve. Pavarësisht nëse keni një uebfaqe të vetëm ose dhjetëra site, nëse jeni duke optimizuar mirë, ju mund të presni faqet tuaja me goditje mesatare ditore 5K dhe 15K në paketa të ndryshme. Sa më pak ngarkesë të vendosni faqet tuaja në server, aq më i lartë do të jetë raporti i performancës suaj në atë nivel.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje deri ne 12Tbps në Serveret e Dedikuar si dhe GAME VDS / VPS çë kanë te cekur/specifikuar PATH MBROJTJE çë janë të GeoLocated ne Shqiperi. Serveret e Dedikuar si dhe VDS / VPS çë nuk kanë te cekur/specifikuar PATH MBROJTJE, nuk janë me DDoS Mbrojtje.

Top