X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Geo Albania Dedicated Servers

Faqja kryesoreZgjidhje ServerëveServere të DedikuarGeo Albania Dedicated Servers

Geo Albania Dedicated Servers

Geo Albania Lokacion, të pajisur plotësisht, serverë të përkushtuar për performanca të plota.

Model CPU RAM Disk Gjerësia e brezit Lokacioni Çmimi
AMD® Ryzen™ 5 4650G AMD® Ryzen™ 5 4650G 6c/12t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$58.99 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 5 3600 AMD® Ryzen™ 5 3600 6c/12t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$58.99 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 5 4650G AMD® Ryzen™ 5 4650G 6c/12t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$69.71 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 5 3600 AMD® Ryzen™ 5 3600 6c/12t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$69.71 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 7 2700
S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 2700 8c/16t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 500 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$69.71 (Mujore)

S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 2700
S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 2700 8c/16t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$80.44 (Mujore)

S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 3700X AMD® Ryzen™ 7 3700X 8c/16t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$91.16 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 7 3700X AMD® Ryzen™ 7 3700X 8c/16t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$101.89 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 9 5950X AMD® Ryzen™ 9 5950X 16c/32t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 500 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$123.34 (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 9 5950X AMD® Ryzen™ 9 5950X 16c/32t @3.60GHz 64 GB DDR4 2 x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$134.06 (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Xeon® E5-2650 v2 Intel® Xeon® E5-2650 v2 8c/16t @2.60GHz 64 GB DDR3 6 x 6 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$123.34 (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Xeon™ E5-2650 v2
S'ka dispozicion!
Intel® Xeon® E5-2650 v2 8c/16t @2.60GHz 64 GB DDR3 10 x 6 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$139.42 (Mujore)

S'ka dispozicion!
Intel® Xeon® E5-2650 v2 Intel® Xeon® E5-2650 v2 8c/16t @2.60GHz 64 GB DDR3 12 x 6 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

$160.87 (Mujore)

POROSIT TANI

Transferimi FALAS i faqeve tuaja

Nga cPanel në cPanel ne kemi transferime falas të sitit të internetit për të gjitha serverat dhe hosting pakot.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë ose max 48 orë, duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje deri ne 500Gbps në të gjithë serveret e dedikuar dhe vds / vps çë janë të GeoLocated ne Shqiperi. Serveret e dedikuar si dhe vds / vps çë janë fizikisht të lociruar ne Shqiperi, për fat të keq nuk janë me DDoS Mbrojtje.

Top