X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

LIR Sherbime

Faqja kryesoreSherbimet TjeraLIR Sherbime

LIR Sherbime

Si anëtar i RIPE NCC, ne mund t'ju ofrojmë shërbime të ndryshme si sponsorizimi (PA / ASN), dhënia me qira e prefikseve IPv4 dhe IPv6.

ASN Regjistrim

Vjetore

$64.70

Dorëzim i shpejtë
Nuk përfshihen IP
ASn Sponsor
POROSIT TANI
ASN + IPv6 /48

Vjetore

$107.84

Dorëzim i shpejtë
/48 IPv6 PA
ASn Sponsor
POROSIT TANI

Pagesa e parë kërkohet para se të dërgojmë kërkesën tuaj në RIR.

Shërbimet LIR janë për biznese dhe individ në zonën/regjionet e shërbimit të RIPE NCC (EUROPE).

Regjistrimi AS-Number: Ne kërkojmë një kopje të ID-së tuaj ose Certifikatës së Kompanisë, dy operatorë në rrjedhën e sipërme me AS-Number dhe Email, si dhe një IP prefiks që planifikoni të përdorni.

Regjistrimi IPv6: Ne kërkojmë një justifikim për alokimet më të mëdha se > /48.Top