X

Zgjidhni Gjuhën Tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni Gjuhën Tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)

Servere të Dedikuar

KryeFaqjaZgjidhje ServerëveServere të Dedikuar

Servere të Dedikuar

Servera të dedikuar me performancë të plotë. GEO Albania lokacion.

Geo Albania Dedicated Servers
Model CPU RAM Hapësira Diskut Banda / Trafiku Lokacioni Çmimi
AMD® Ryzen™ 5 3600 AMD® Ryzen™ 5 3600 6c/12t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

55€ (Mujore)

Porosit
AMD® Ryzen™ 5 3600 AMD® Ryzen™ 5 3600 6c/12t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

65€ (Mujore)

Porosit
AMD® Ryzen™ 7 2700
S'ka n'dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 2700 8c/16t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 500 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

65€ (Mujore)

S'ka n'dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 2700
S'ka n'dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 2700 8c/16t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

75€ (Mujore)

S'ka n'dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 3700X AMD® Ryzen™ 7 3700X 8c/16t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

75€ (Mujore)

Porosit
AMD® Ryzen™ 7 3700X AMD® Ryzen™ 7 3700X 8c/16t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

85€ (Mujore)

Porosit
Intel® Xeon® E5-2603 Intel® Xeon® E5-2603 4c/4t @1.80GHzz 64 GB DDR3 12 x 4 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

180€ (Mujore)

Porosit
Intel® Xeon® E5-2650 v2 Intel® Xeon® E5-2650 v2 8c/16t @2.60GHzz 64 GB DDR3 12 x 6 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

220€ (Mujore)

Porosit

Transferimi FALAS i faqeve tuaja

Nga cPanel në cPanel ne kemi transferime falas të sitit të internetit për të gjitha serverat dhe hosting pakot.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë ose max 24 orë, duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje deri ne 500Gbps në të gjithë serveret e dedikuar dhe vds / vps çë janë të GeoLocated ne Shqiperi. Serveret e dedikuar si dhe vds / vps çë janë fizikisht të lociruar ne Shqiperi, për fat të keq nuk janë me DDoS Mbrojtje.

Top