Kategoritë

Njohurite (4)

Pyetjet më të shpeshta.

Më te popullarizuarit

 Pagesa me Western Union, Money Gram etj

Pagesat mund te behen dhe me Western Union e Money Gram. Të dhënat mund ti gjeni ne zonen e...

 A mund te paguaj direkt me Kredit Karte

Po patjeter ju mund te beni pagesen me Kredit Karte.

 A mund te paguaj me PayPal?

Po, ju mund te beni pagese me PayPal.

 Te dhenat Bankare ku duhet te bej pagesen

Na kontaktoni.

Powered by WHMCompleteSolution