X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
Kategoria: Klientet Tanë
Faqja e internetit të rishikimit

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Referenca të tjera

LipjaniNews Medie Sh.P.K

LipjaniNews Medie Sh.P.K
(Klientet Tanë)

Sara Hosting

Sara Hosting
(Klientet Tanë)

Pierre Paris

Pierre Paris
(Klientet Tanë)

Elsa Domi

Elsa Domi
(Klientet Tanë)


Top