X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Flash News Sh.P.K

Faqja kryesoreReferencatKlientet TanëFlash News Sh.P.K
Kategoria: Klientet Tanë
Faqja e internetit të rishikimit

“FlashNews” ka në fokus lajmin më të fundit dhe transmetimin e tij në kohë reale me seriozitet dhe disiplinë. Ne besojmë se duke qënë të shpejtë dhe koncizë, mund të ofrojmë në tregun mediatik online, një mundësi të re informimi që do ju mbajë gjithmonë të azhornuar me ngjarjet më të fundit. “FlashNews” mbështet dhe nxit dashamirësit e medias online që të jenë në kontakt me gazetarët tanë, duke na dërguar foto ose video të ndodhive më të fundit. Padyshim që për këtë do merrni mirënjohjen e redaksisë sonë, presim të na kontaktoni nëpërmjet faqes sonë të Facebook, ose nëpërmjet e-mail. “Të ndihmojmë të gjithë së bashku duke bërë denoncime online për të rritur standartin e jetesës. “FlashNews” ju siguron anonimatin. “FlashNews” ju mundëson dhënien e informacioneve online për të gjitha grup-moshat.”

Referenca të tjera

DSK Agentur

DSK Agentur
(Klientet Tanë)

Boriçi Auto

Boriçi Auto
(Klientet Tanë)

FREDI-ORNELA

FREDI-ORNELA
(Klientet Tanë)

Due Fratelli Zwenkau

Due Fratelli Zwenkau
(Klientet Tanë)


Top