X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
Kategoria: Klientet Tanë
Faqja e internetit të rishikimit

Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë është një iniciativë vullnetare e disa intelektualëve, të cilët, të nxitur nga problemet me të cilat përballet shoqëria jonë në përgjithësi dhe musliamanët në veçanti, e kanë parë të nevojshme hapjen e një platforme online ku të trajtohet me profesionalizëm problemi i Islamofobisë, racizmit dhe gjuhës së urrejtjes ndaj komunitetit Musliman Shqiptar e më gjerë.

Referenca të tjera

LipjaniNews Medie Sh.P.K

LipjaniNews Medie Sh.P.K
(Klientet Tanë)

Boriçi Auto

Boriçi Auto
(Klientet Tanë)

Gjilani Info

Gjilani Info
(Klientet Tanë)

Observer

Observer
(Klientet Tanë)


Top