X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Radio Ahireti

Faqja kryesoreReferencatKlientet TanëRadio Ahireti
Kategoria: Klientet Tanë
Faqja e internetit të rishikimit

Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Radio Televizoni Ahireti është Medium islam në Gjuhen shqipe që filloi punën e tij në prill 2015 Radio Televizoni  Ahireti Synon Përhapjen e Diturijes Fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës.

Referenca të tjera

CRS.AL

CRS.AL
(Klientet Tanë)

Lipjani Shet

Lipjani Shet
(Klientet Tanë)

Due Fratelli Zwenkau

Due Fratelli Zwenkau
(Klientet Tanë)

DSK Agentur

DSK Agentur
(Klientet Tanë)


Top