LiveZilla Live Chat Software

Ripe Sherbime

Mbështetja në linje 24/7/365


RIPE SHERBIME

Jeni jashte IP Adresave per klientet tuaj, dhe nuk doni qe te shpenzoni para, ose jeni kompani e vogel/fillestare. Dhe smund te arrini qe ti paguani 3000 Eur ne vit tek ripe.net? Ketu do e zgjidhni problemin tuaj ne lidhje me kete qellim! Ne jemi Antare i Ripe.Net, dhe lensojme IP Adresa sa te doni dhe per gjdo kompani, server, lokacion. Permes BGP (Border Gateway Protocol) ju do te keni komplete kontrollen mbi IP adresat, dhe whois inetum route etj do te jane Info detajet tuaja ose te Kompanis tuaj.

.

/24 (256) IP Adresa

.

BGP Lansim

.

AS Numer

.

24/7 Mbeshtetje

.


Per vetem: 100 Euro Muaj


AS Numer

AS Numer (Autonomus System Number) eshte i nevojshem nese ju deshironi qe vete ti vendosni/ndryshoni lidhjen e rrjetit nepermes BGP. AS Numer paguhet nje here ne vite, 1/vit, qe kushtone 90 Eur/viti. Ju lutem veni re, AS numer nuk hyn ne cimin e me larte. As numer paguhet vecant nje here ne vit. Ndersa IP adresat mund ti paguani mujore/tre-mujore/gjysem-vjetore/vjetore. Per ti pasur keto sherbime, neve na nevoiten keto dokumentacione:

Personal, individual

Fotokopja leter njoftimit ose patente shoferi nese nuk keni firme, ose keni firme individuale. Adresa, vendbanimi kodi postal qyteti dhe Shteti.

Firme, kompani

Fotokopja ose certifikata e firmes. Fotokopja ose certifiakta e numrit fiskal. Adresa ku qendron firma, qyteti kodi postal dhe Shteti.

Informacion

Per me shume informacione ne lidhje me kete sherbim, ju lutem na kontaktoni ne livechat ose permes e-mail adreses: info@albahost.net

Powered by WHMCompleteSolution

Gjuha: