LiveZilla Live Chat Software

Ri-Shites

Formo Kompanin tuaj dhe fito Para

Specialist Ne Web Hosting

Duke patur për qëllim zhvillimin e internetit edhe në gjuhën shqipe, dhe sidomos të Webhostingut është ofruesi i parë i shërbimeve të këti lloj në gjuhen shqipe, duke synuar që edhe hapsira shqiptare të ketë mundësinë për komunikim dhe aplikimin e mundësive të mëdha që ofrojnë programet tona të kësaj lamie në gjuhën shqipe.

Zgjidhni Pakon
E Dëshiruar

 • Vend Hapsirë
 • Trafik Mujorë
 • Domaine Parkuës
 • MySQL Databazë
 • Email Adresa
 • Kundër-Spam
 • WHM cPanel
 • DDoS Mbrojtje
 • IP Adresa
 • Backup Ditorë

Pako A

Fillonë nga
€1.50 /Muaj
 • 20 GB NVMe
 • Pa Limit
 • 2
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • 2

Pako B

Fillonë nga
€3.00 /Muaj
 • 40 GB NVMe
 • Pa Limit
 • 5
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • 3

Pako C

Fillone nga
€5.00 /Muaj
 • 70 GB NVMe
 • Pa Limit
 • 10
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • 4

Zgjidhni Pakon
E Dëshiruar

 • Vend Hapsirë
 • Trafik Mujorë
 • Domaine Parkuës
 • MySQL Databazë
 • Email Adresa
 • Kundër-Spam
 • WHM cPanel
 • DDoS Mbrojtje
 • IP Adresa
 • Backup Ditorë

Pako Ç

Fillonë nga
€8.00 /Muaj
 • 100 GB NVMe
 • Pa Limit
 • 20
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • 5

Pako D

Fillonë nga
€10.00 /Muaj
 • 400 GB NVMe
 • Pa Limit
 • 50
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • 6

Pako DH

Fillonë nga
€15.00 /Muaj
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • 7

Më shumë se 350 Skripte me vetëm 1 klik!

Krijimi i webfaqës është më lehtë se gjdoherë me vetëm 1 klikim:
 • Mund të instaloni wordpress
 • Mund të instaloni joomla
 • Mund të instaloni qindra aplikacione
 • Mund të instaloni qindra projekte
 • Të gjitha këto falas!

Kërko transferin e webfaqës tuaj falas!

Jeni të lodhur nga probleme të shpeshta nga hostuesi ekzistuës?
 • Ne do transferojmë webin tuaj
 • Ne do transferojmë detajet tuaja
 • Ne do transferojmë databazët tuaja
 • Ne do i bëjmë të gjitha për juve
 • Të gjitha këto falas!

Nëse nuk mund të gjeni planin e dëshiruar, ju lutem na kontaktoni dhe ne do e realizojmë dëshiren tuaj.

Powered by WHMCompleteSolution