X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Rreth Nesh

Faqja kryesoreRreth Nesh

Albanian Hosting SH.P.K. ofron shërbime web hosting deri tek serverat e dedikuar si dhe shërbime të larmishme dizanji dhe zhvillim Web & Softuere. Me eksperiencë të fituar nga viti 2008 jemi online pranë jush duke sjellë shërbime inovatore dhe cilësore.

Ne operojmë me Qendrën e të dhënave (datacenter) tonë, si dhe rrjetin tonë (network) AS212744

Të gjitha paisjet pra, harduer dhe softuer jane në pronësi te kompanise Albanian Hosting SH.P.K.. Për me shume informacione rrethë shërbimeve dhe kompanisë, ju lutëm mos hezitoni dhe na kontaktoni.

Kontakt detajet mund ti gjeni  në vijim ose duke klikuar Këtu

 

Logo  
 
Albanian Hosting SH.P.K.
Besim Beka p.n.
50000 Gjakovë, Kosovë.
NIPT/VAT ID: 811442657
T: +386900501502
E: info@albahost.net
 
WwWw.AlbaHost.Net Facebook icon   Twitter icon   Instagram icon  
 
 
 
 
 

Top