Server CPU RAM Hard Drive Bandwidth IP Çmimi  
EntryPlani i përshatshëm për fillestarët
1x Intel® Xeon E3-1200 Series (E3-1230v3 3.4GHz) 8GB DDR3 2x500 GB / 1x1TB 1 Gbit/s (Shared) Unmetered 5 €199/muaj Porosit
StandartPlan i përshatshëm për trafik të lartë
2x Intel® Xeon E5-2400 Series (2.2 GHz Quad-Core Intel Xeon Processor with 10MB Cache E5-2407) 16GB DDR3 2x500 GB / 1x1TB 1 Gbit/s (Shared) Unmetered 5 €229/muaj Porosit
ProfesionalGjithcka ju duhet për performance superiore dhe stabilitet
2x Intel® Xeon E5-2600 Series (E5-2690 V2 DEC (10) Core 3Ghz) 32GB DDR3 2x500 GB / 1x1TB 1 Gbit/s (Shared) Unmetered 5 €269/muaj Porosit

Resurse shtesë për serverin tuaj!
Specifika

 • 8 GB RAM
 • 500 GB (SATA/SAS)
 • 1000 GB (SATA/SAS)
 • IPv4 /28
 • IPv4 /27
 • IPv4 /26
 • IPv4 /25
 • IPv4 /24
 • IPv4 /22
 • IPv6 /64
 • IPv6 /48
 • IPv6 /32
 • IPv6 /29
 • Announce IPv4/IPv6

Çmimi

 • Web Space
 • 15€
 • Bandwidth
 • 30€
 • Addon Domains
 • 40€
 • Control Panel
 • 25€
 • Script Installer
 • 40€
 • Daily Backups
 • 60€
 • Server
 • 90€
 • Free Domain
 • 160€
 • Live Support
 • 720€
 • 10€
 • 130€
 • 720€
 • 4950€
 • Falas
web hosting support
Performancë
Maksimale

 • Si përdoruesi i vetëm i dedikuar, çdo resurs është tërësisht në dispozicionin tuaj
 • Rrjeti i pa limituar prej 1Gbps ofron për ju responsivitet maksimal në çdo apspekt
 • Infrastruktura jonë mundëson mbrojtje maksimale nga sulmet DDOS
web hosting support
Mbështetje të plotë

 • Monitorimi dhe mbështetja përmes sistemi livechat ju mundëson qetësi maksimale
 • Gjithë infrastruktura jonë ndodhet në lokacione Shqiptare
 • Ekpiki jonë i asistencës ofron për ju zgjidhje për probleme të ndryshme
web hosting support
Menaxhim i Avancuar

 • cPanel WHM janë panele kontrolli të cilat bejnë të lehtë menaximin serverit
 • AlbaHost ofron për ju mundësi të shumta të sistemeve të operimit
 • Për çdo paqartësi mos ngurroni të na kontaktoni