X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Lajme nga ne

Lajme nga ne

Paypal abonim problem

Përshëndetje, për shkakë te problemeve me paypal abonime, ne kemi anuluar çdo paypal abonim deri në zgjidhje të këti problemi. Kërkojmë ndjesë pë...

Mirëmbajtja e planifikuar e ...

Të nderuar klientë, Të Premten, 08.09.2023 nga ora 02:00 pasdite deri në 03:00 pasdite CEST do të ketëpunime teknike urgjente të planifikuara, li...

Çështja e energjisë

Sot (02.10.2021) midis orës 08:15 - 09:00 pas hetimit në një nga dhomat tona pati një dështim të UPS -it, në të cilin ne jemi në kontakt me furni...

Mirëmbajtje Networku

Të dashur klient, Gjatë natës nga 13.07.2021 (e martë) deri në 14.07.2021 e mërkurë) ndërmjet 01:00 dhe 02:00 am CEST, mund të ketë disa pushime ...

1 2

Top