X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Menaxhimi i Serverave të Dedikuar

Faqja kryesoreLajme nga neMenaxhimi i Serverave të Dedikuar

Të nderuar klient,

ju informojme se tani e tutje mund të bëni nga zona e klientit Menaxhimin e Serverave të Dedikuar, me opsionet:

START, STOP, RESTART, REINSTALL, dhe kërkesën për KVM konsoles.

Sinqerisht,

Stafi i AlbaHost.Net


Top