X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Paypal abonim problem

Faqja kryesoreLajme nga nePaypal abonim problem

Përshëndetje,

për shkakë te problemeve me paypal abonime, ne kemi anuluar çdo paypal abonim deri në zgjidhje të këti problemi.

Kërkojmë ndjesë për shqetësimin dhe ju lusim për mirëkuptim.

Sinqerisht,

AlbaHost Staff.


Top