X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni monedhën tuaj

Euro $ US Dollar

Paypal IPN

Faqja kryesoreLajme nga nePaypal IPN

Të nderuar klient,

ju informojme se jemi duke hasur ne nje problem mes sistemit te Paypal dhe sistemit tone, ku faturat e paguara me Paypal, edhe pse klienti ben pagesen, fatura figuron ende e pa paguar. Ne jemi ne komunikim me paypal dhe shpresojme se ky problem te eliminohet sa me shpejte te jete e mundur.

Asnje sherbim ce eshte paguar me paypal nuk do suspendohet.

Ju falenderojme per mirekuptim.

Sinqerisht,
AlbaHost Staf.

Prill, 15.04.2021

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Përditesim,

IPN dhe pagesat me paypal jane stabilizuar.

Prill, 16.04.2021

 


Top