Take your website to the cloud with our wide variety of cloud hosting packages, all of which come with cPanel the leading website control panel.

Preinstalled scripts included with our web hosting plans make life much easier by allowing you to install any popular application/software without any prior web hosting knowledge. Whether you want to start a website, blog, forum or online store our 1 click script installer has you covered.

Hapsira IP Adresa Trafik Çmimi  
VisiChat 20 GB Hapsirë 1 Pa Limit 20€/Muaj Porosit

Our hosting features

VisiChat

VisiChat

Rreth VisiChat

Visichat është një mjet i moderuar, gjithëpërfshirës dhe me të vërtetë global, që është i përkryer për komunikim të drejtpërdrejtë me zërin dhe videon. Është e lehtë për t'u përdorur dhe instaluar; mbështet gjuhë të shumta, platforma dhe portat e pagesave. Integrimi i bazës së të dhënave është i lehtë për t'u zbatuar nëpërmjet panelit të admin, kështu që përdoruesit tuaj nuk kërkojnë të regjistrohen dy herë. Është e pajisur me një panel të plotë administrativ, një galeri video, një mjet flamuri të përshtatshëm, widgets dhe lojëra.

Specifika

Çfarë VisiChat ofron për ju:

 • Visichat ju lejon të ngarkoni çdo lloj skedari të imagjinueshëm: fotografi, tekst, arkiva, dhe më shumë për ndarjen e qetë dhe transparente në chat room tuaj.
 • Dhoma të shumfishta: Dhomat e bisedës mund të përmbajnë një numër të pakufizuar të dhomave të kategorizuara, me numër të kufizuar ose të pakufizuar të lidhjeve, emrave unikë, opsioneve zanore dhe video.
 • Dhoma private: Dhoma private është një vend ekskluziv chat me një listë anëtarësh të caktuar dhe një fjalëkalim opsional, ku përdoruesit e zgjedhur mund të bisedojnë jashtë bisedës publike.
 • Media Player: Një luajtës i skedarëve media vjen i integruar me Visichat, me mbështetje për FLV video, skedarë MP3 dhe playlists.
 • Chat Moderim: Moderatorët mund të godasin grindjet, të aplikojnë ndalime të përhershme ose të caktuara, heshtje dhe më shumë. Një admin chat mund të vendosë shikimin e IP, mënyrën e padukshme dhe ndalimin e hostit në Visichat.
 • Dhe shumë të tjera
 

Script installer

Script installer

All of our web hosting plans come with Softaculous script installer.

All about Softaculous

Softaculous is a application built into cPanel that allows you to easily install from over 150 free scripts/software. Software includes Wordpress, Joomla, phpBB, Magento, Prestashop and many more. No matter which type of website you're looking to build we provide access to software that'll make it easier to create and manage your website/blog/forum/online store!

Popular Softaculous scripts

 • eCommerce - Magento, Presta Shop, WHMCS
 • CMS - Wordpress, Joomla, Drupal
 • Forum - MyBB, phpBB
 

LiteSpeed!

LiteSpeed!

All of our web hosting packages come with LiteSpeed. LiteSpeed is up to 9 times faster than Apache (standard web server setup). LiteSpeed fully supports everything that Apache uses such as .htaccess and mod_rewrite so if your website loads quickly on an Apache server it will be even faster on our servers!

Why LiteSpeed?

 • Processes PHP 50% faster, wow! - (Wordpress which is the most popular software uses PHP)
 • 3 times faster than SSL Apache hosting!
 
 

Powered by WHMCompleteSolution