Does your website require more power? If so our VPS hosting is the perfect choice for you. By its very nature it is a more powerful setup for a growing website.

Preinstalled scripts included with our web hosting plans make life much easier by allowing you to install any popular application/software without any prior web hosting knowledge. Whether you want to start a website, blog, forum or online store our 1 click script installer has you covered.

Virtual Server të Dedikuar GEOlociruar ne Shqiperi

  AlbaHost përdor teknologjin e kompanis shum të mirënjohur Intel, ndërsa KVM Platformë për Virtualizacion. Ne punojmë vazhdimisht që të jemi në hap me zhvillimet teknologjike dhe mundohemi që ato zhvillime ti implementojm dhe ti bëjmë të përdorshme edhe për klientat tanë.

Zgjidhni pakon e duhur për ju

Pako A

server icon

7/muaj
 • 1 Core x 3.06GHz
 • 1 GB RAM
 • 20 GB NVMe
 • Rrjet 1 Gbps
 • 1 IP Adresë

Porosit

Pako B

server icon

12/muaj
 • 2 Cores x 3.06GHz
 • 2 GB RAM
 • 30 GB NVMe
 • Rrjet 1 Gbps
 • 1 IP Adresë

Porosit

Pako C

server icon

16/muaj
 • 3 Cores x 3.06GHz
 • 3 GB RAM
 • 40 GB NVMe
 • Rrjet 1 Gbps
 • 1 IP Adresë

Porosit

Pako D

server icon

22/muaj
 • 4 Cores x 3.06GHz
 • 4 GB RAM
 • 60 GB NVMe
 • Rrjet 1 Gbps
 • 1 IP Adresë

Porosit

Pako E

server icon

27/muaj
 • 5 Cores x 3.06GHze
 • 5 GB RAM
 • 80 GB NVMe
 • Rrjet 1 Gbps
 • 1 IP Adresë

Porosit

Pako F

server icon

35/muaj
 • 6 Cores x 3.06GHze
 • 6 GB RAM
 • 120 GB NVMe
 • Rrjet 1 Gbps
 • 1 IP Adresë

Porosit

 

Our hosting features