Virtual Server të Dedikuar Lociruar ne Shqiperi

  AlbaHost përdor teknologjin e kompanis shum të mirënjohur Intel, ndërsa KVM Platformë për Virtualizacion. Ne punojmë vazhdimisht që të jemi në hap me zhvillimet teknologjike dhe mundohemi që ato zhvillime ti implementojm dhe ti bëjmë të përdorshme edhe për klientat tanë.

Zgjidhni pakon e duhur për ju

Pako A

server icon

7/muaj
 • 1 Core x 3.06GHz
 • 512 MB RAM
 • 10 GB HDD
 • 250 Mbps
 • 1 IP

Porosit

Pako B

server icon

12/muaj
 • 2 Core x 3.06GHz
 • 1 GB RAM
 • 20 GB HDD
 • 250 Mbps
 • 1 IP

Porosit

Pako C

server icon

22/muaj
 • 2 Core x 3.06GHz
 • 2 GB RAM
 • 40 GB HDD
 • 250 Mbps
 • 1 IP

Porosit

Pako D

server icon

32/muaj
 • 2 Core x 3.06GHz
 • 3 GB RAM
 • 60 GB HDD
 • 250 Mbps
 • 1 IP

Porosit

Pako E

server icon

42/muaj
 • 4 Core x 3.06GHz
 • 4 GB RAM
 • 80 GB HDD
 • 250 Mbps
 • 1 IP

Porosit

Shared 6

server icon

52/muaj
 • 4 Core x 3.06GHz
 • 5 GB RAM
 • 100 GB HDD
 • 250 Mbps
 • 1 IP

Porosit

Avantazhet e pakove VDS / VPS

Realtime reports & statistics

Panel kontrolli KVM

Paneli i kontrollit ju mundëson monitorimin dhe kontroll të plotë mbi VPS tuaj. Ju mund të instaloni sisteme operimi, të restartoni e shumë të tjera.

Quick & reliable affiliate payouts

Performancë superiore

Infrastruktura jonë dhe teknologjia e përdorur mundësojnë performacë të shkëlqyer . Falë teknologjisë NVMe ju përfitoni shpejtësi 10x krahasuar me SSD.

Instant access to our program & resources

Suport

Stafi jonë i suportit ju mundëson ndihmë në problemet që mund të hasni me VPS tuaj. Ju mund të përdorni LIVE CHAT ose të kontaktoni përmes e-mail.

Our affiliate program is free to join

2 Muaj FALAS

Të gjitha pakot e mësipërme mund ti përfitoni me ulje duke porositur një abonim vjetor. Në këtë mënyrë ju përfitoni 2 muaj falas!

 

Powered by WHMCompleteSolution