Loading...
X

Please Select Your Country (Region)

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)

Please Select Currency

Euro
X

Please Select Your Country (Region)

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)

Please Select Currency

Euro

Një domain i mirë do të thotë kredibilitet!

.com
8,66€
.al
8,50€
.net
10,81€
.org
10,81€
.pro
2,21€
.co
4,28€
.in
10,73€

Regjistroni domainin tuaj duke filluar nga
8,66€

Web Hosting

Ne jemi plotësisht funksional, paketa të plota të performancës së web hosting për çdo buxhet.

SHARED NVMe 1

Mujore

5€

10 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
1 Site Hosting

Pa limit E-Mail Adresa
1 MySQL
1 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
Porosit
E Preferuar
SHARED NVMe 2

Mujore

9€

30 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
2 Site Hosting

Pa Limit E-Mail Adresa
1 MySQL
1 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
Porosit
SHARED NVMe 3

Mujore

14€

50 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
5 Site Hosting

10 E-Mail
5 MySQL
5 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
Porosit
PRO NVMe 1

Mujore

29€

1 GB Disk Space
20 GB Monthly Traffic
2 Site Hosting

Unlimited E-Mail
Unlimited MySQL
Unlimited FTP Account
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
20% Cpu
Porosit
E Preferuar
PRO NVMe 2

Mujore

49€

3 GB Disk Space
30 GB Monthly Traffic
5 Site Hosting

Unlimited Email
Unlimited MySQL
Unlimited FTP Account
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
20% Cpu
Porosit
PRO NVMe 3

Mujore

89€

6 GB Disk Space
60 GB Monthly Traffic
10 Site Hosting

Unlimited Email
Unlimited MySQL
Unlimited FTP Account
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
20% Cpu
Porosit
NVMe Ri-Shitës 1

Mujore

14€

10 GB Disk Space
Unlimited Monthly Traffic
Unlimited Site Hosting

No Limit Sub Features
Quick Installation
WHM Panel
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
35% Cpu
Porosit
E Preferuar
NVMe Ri-Shitës 2

Mujore

24€

20 GB Disk Space
Unlimited Monthly Traffic
Unlimited Site Hosting

No Limit Sub Features
Quick Installation
WHM Panel
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
35% Cpu
Porosit
NVMe Ri-Shitës 3

Mujore

39€

30 GB Disk Space
Unlimited Monthly Traffic
Unlimited Site Hosting

No Limit Sub Features
Quick Installation
WHM Panel
Linux - cPanel
LiteSpeed - Cloudlinux
Instant Installation
35% Cpu
Porosit

Klikoni këtu për të parë të gjitha hosting pakot tona.

Virtual Servers (VDS / VPS)

VDS / VPS të pajisur plotësisht, me performancë të plotë dhe zgjidhjet më të mira të virtualizimit.

VDS HDD AL 1

Mujore

7€

1 Core x 3.06GHz
512 MB RAM
10 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
VDS HDD AL 2

Mujore

12€

2 Core x 3.06GHz
1 GB RAM
20 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
E Preferuar
VDS HDD AL 3

Mujore

22€

2 Core x 3.06GHz
2 GB RAM
40 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
VDS NVMe AL 1

Mujore

7€

1 Core x 3.06GHz
1 GB RAM
20 GB NVMe
Rrjet 1 Gbps
1 IP Adresë
OS (sipas dëshirës)
Porosit
E Preferuar
VDS NVMe AL 2

Mujore

12€

2 Cores x 3.06GHz
2 GB RAM
30 GB NVMe
Rrjet 1 Gbps
1 IP Adresë
OS (sipas dëshirës)
Porosit
VDS NVMe AL 3

Mujore

16€

3 Cores x 3.06GHz
3 GB RAM
40 GB NVMe
Rrjet 1 Gbps
1 IP Adresë
OS (sipas dëshirës)
Porosit
VDS HDD KS 1

Mujore

7€

1 Core x 3.06GHz
512 MB RAM
10 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
VDS HDD KS 2

Mujore

12€

2 Core x 3.06GHz
1 GB RAM
20 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit
E Preferuar
VDS HDD KS 3

Mujore

22€

2 Core x 3.06GHz
2 GB RAM
40 GB HDD

250 Mbps
1 IP
Porosit

Klikoni këtu për të parë të gjitha hosting pakot tona.

PSE ALBAHOST?

Infrastrukturë e Fortë

Infrastruktura jonë, e cila mbështetet tërësisht në teknologjinë NVMe dhe rrjeti jonë GigaBit munëson komoditet maksimal!

Teknologji Moderne

Teknologjia e zbatuar në funksionimin dhe ecurinë e infrastrukturës AlbaHost garanton stabilitet dhe lehtësi në përdorim për çdo lloj nevoje!

Ekipi i Ri Dhe Dinamik

Ekipi jonë i menaxhimit i cili përfshin stafin e mbështetjes, design dhe shitjeve i përgjigjet në kohë reale kërkesave apo nevojave tuaja për mbështetje!

Çmimet Më Të Lira

Albanian Hosting, sjell tek ju teknologjinë e fundit duke përfaqësuar infrastrukturën me standartet më të larta të momentit!

Sherbimi Pa Probleme

Shërbimet e menaxhuara nga stafi ynë sjellin tek ju rehati maksimale, kryeni të qetë angazhimet tuaja duke mos u shqetësuar për downtime apo probleme të tjera!

Kënaqësia e Klientit 100%

E gjithë kjo falë punës të palodhur të stafit Alba Host dhe aplikimit të teknologjisë moderne!

Zgjidhje të Besueshme dhe Profesionale

Albanian Hosting sh.a. ofron shërbime web hosting deri tek serverat e dedikuar si dhe shërbime të larmishme dizanji dhe zhvillim Web & Software.

Rreth Nesh

Statistikat Tona

"Statistikat që kemi arritur deri tani"

5632

Hosting Shitjet

2589

Domaine të Regjistruar

1984

Mbështetja e Zgjidhur

3254

Klient të Lumtur

Mendimi dhe Sugjerimi i Klienteve

"Mendimet dhe sugjerimet që klientët tanë na shkruajnë."

Dërgo Mendimin/Sugjerimin

cPanel Plesk Litespeed Cloudlinux Microsoft.net Comodo Visa/Master
Abonohu
Top