X

Zgjidhni Gjuhën Tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Zgjidhni Gjuhën Tuaj

Albania (Shqip)Albania (Shqip) Worldwide (English)Worldwide (English)

Regjistroni domainin tuaj tani për vetëm
8,50€

Kërko Transferim
Shkruani EPP/AUTH kodin e transferimit të domain emrit.
Vazhdoni
Ofertë

.al

8,50€
Ofertë

.com

10,49€
Ofertë

.net

12€
Ofertë

.org

8,23€
Ofertë

.pro

4,47€
Ofertë

.xyz

2,34€
Ofertë

.co

8,58€
Ofertë

.biz

3,40€

Whois Menaxhimi

Ju mund të ndryshoni me lehtësi dhe shpejt informacionin e Whois për domenin tuaj përmes panelit të domainit.

DNS Menaxhimi

Ju mund të ndryshoni me lehtësi dhe shpejt (DNS) për domenin tuaj përmes panelit të domainit.

Name Server Menaxhimi

Ju mund të ndryshoni me lehtësi dhe shpejt name servers për domenin tuaj përmes panelit të domainit.

Whois Mbrojtja

Ju mund të fshehni shpejt dhe me lehtësi informacionin e Whois përmes panelit tuaj domain.

Domain Emer Rinovim

Ju lehtë mund të rinovoni kohën e regjistrimi të domain emrit përmes panelit tuaj të kontrollit.

Domain Emer Transferim

Ju mund të transferoni domainet tuaj nga një kompani e ndryshme në kompaninë tonë. Ju gjithashtu mund të transferoni domainet anasjelltas.

Regjistrimi i Domaineve dhe Çmimet e Rinovimit dhe Transferimit

Zgjerimet / TLD Regjistrimi Rinovimi Transferimi
.al
8,50€
8,50€
8,50€ 0€
.limited
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.rest
37,80€
35,65€
37,80€
37,80€
35,65€
.bar
72,20€
70,05€
72,20€
72,20€
70,05€
.pub
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.vodka
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.rodeo
9,31€
4,47€
9,31€ 0€
.horse
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.fishing
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.country
30,27€
10,92€
30,27€ 0€
.cooking
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.vision
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.report
22,75€
6,62€
22,75€
22,75€
19,52€
.fish
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.nagoya
15,22€
13,07€
15,22€ 0€
.ink
29,20€
3,40€
29,20€
29,20€
27,05€
.tools
32,42€
7,70€
32,42€
32,42€
30,27€
.capital
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.engineering
49,62€
9,85€
49,62€
49,62€
47,47€
.exchange
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.financial
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.fail
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.university
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.toys
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.town
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.reisen
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.pictures
13,07€
10,92€
13,07€
13,07€
10,92€
.media
34,03€
4,47€
34,03€
34,03€
31,35€
.lease
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.associates
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.kaufen
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.consulting
34,03€
13,07€
34,03€
34,03€
31,35€
.services
31,35€
5,55€
31,35€
31,35€
29,20€
.moda
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.gripe
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.supply
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.supplies
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.properties
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.maison
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.condos
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.xyz
15,22€
2,34€
15,22€
15,22€
13,07€
.immobilien
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.ninja
22,21€
6,62€
22,21€
22,21€
19,52€
.wiki
29,20€
3,40€
29,20€
29,20€
27,05€
.vacations
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.best
23,82€
4,47€
23,82€ 0€
.democrat
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.dance
24,90€
9,85€
24,90€
24,90€
22,75€
.foundation
32,42€
10,92€
32,42€
32,42€
30,27€
.exposed
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.expert
49,62€
6,62€
49,62€
49,62€
47,47€
.works
32,42€
4,47€
32,42€
32,42€
30,27€
.tienda
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.futbol
14,15€
12€
14,15€
14,15€
12€
.reviews
24,90€
22,75€
24,90€
24,90€
22,75€
.parts
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.industries
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.community
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.cleaning
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.catering
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.cards
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.uk
10,19€
7,50€
10,19€ 0€
.webcam
10,92€
7,70€
10,92€
10,92€
7,70€
.trade
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.bid
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.productions
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.partners
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.events
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.dating
49,62€
18,98€
49,62€
49,62€
47,47€
.social
32,42€
7,70€
32,42€
32,42€
30,27€
.kiwi
37,80€
35,65€
37,80€ 0€
.wtf
32,42€
3,93€
32,42€
32,42€
30,27€
.blog
28,12€
5,55€
28,12€
28,12€
25,97€
.irish
17,37€
6,62€
17,37€
17,37€
15,22€
.sex
95,85€
42,10€
95,85€ 95,85€
.mom
37,80€
2,13€
37,80€ 0€
.voto
70,05€
25,43€
70,05€ 70,05€
.vote
72,20€
25,43€
72,20€
72,20€
70,05€
.men
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.cloud
23,82€
4,47€
23,82€
23,82€
21,67€
.family
26,51€
24,90€
26,51€
26,51€
23,82€
.fans
13,07€
12€
13,07€
13,07€
12€
.earth
23,82€
21,67€
23,82€ 0€
.moe
18,45€
16,30€
18,45€ 0€
.hamburg
87,25€
86,17€
87,25€ 0€
.ski
55€
53,92€
55€ 0€
.osaka 35,65€ 35,65€ 0€
.london
42,10€
39,95€
42,10€
42,10€
39,95€
.game
421,56€
268,92€
421,56€
421,56€
419,41€
.vc
37,60€
35,45€
37,60€
37,60€
35,45€
.vip
17,37€
5,55€
17,37€
17,37€
16,30€
.doctor
87,25€
13,07€
87,25€
87,25€
85,10€
.tube
30,27€
14,15€
30,27€
30,27€
28,12€
.shopping
31,35€
29,20€
31,35€
31,35€
29,20€
.shop
39,95€
2,11€
39,95€
39,95€
33,50€
.games
22,21€
13,07€
22,21€
22,21€
19,52€
.melbourne
50,70€
10,92€
50,70€
50,70€
48,55€
.sydney
50,70€
10,92€
50,70€
50,70€
48,55€
.one
12€
9,85€
12€
12€
9,85€
.krd
39,95€
37,80€
39,95€
39,95€
32,42€
.org.vc 35,45€ 35,45€ 35,45€
.gmbh
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.stream
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.ltd
24,36€
7,70€
24,36€
24,36€
20,60€
.store
30,27€
2,11€
30,27€ 46,29€
.group
15,76€
14,15€
15,76€
15,76€
13,07€
.creditcard
130,24€
128,09€
130,24€
130,24€
128,09€
.credit
87,25€
7,70€
87,25€
87,25€
85,10€
.insure
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.finance
49,62€
9,85€
49,62€
49,62€
47,47€
.accountants
87,25€
18,98€
87,25€
87,25€
85,10€
.digital
34,03€
3,40€
34,03€
34,03€
31,35€
.investments
87,25€
13,07€
87,25€
87,25€
85,10€
.tax
49,62€
9,85€
49,62€
49,62€
47,47€
.fund
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.cash
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.dental
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.surgery
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.clinic
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.care
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.berlin
87,25€
85,10€
87,25€ 0€
.jetzt
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.rocks
15,76€
6,62€
15,76€
15,76€
13,07€
.loans
87,25€
13,07€
87,25€
87,25€
85,10€
.life
31,35€
3,40€
31,35€
31,35€
29,20€
.guide
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.claims
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.gratis
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.bio 80,80€ 80,80€ 0€
.haus
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.schule
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.fitness
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.discount
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.furniture
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.healthcare
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.city
22,75€
5,55€
22,75€
22,75€
19,52€
.lawyer
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.attorney
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.deals
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.direct
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.republican
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.actor
38,87€
13,07€
38,87€
38,87€
36,72€
.computer
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.tips
24,36€
9,85€
24,36€
24,36€
20,60€
.enterprises
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.diamonds
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.today
24,36€
3,40€
24,36€
24,36€
20,60€
.technology
24,36€
7,70€
24,36€
24,36€
20,60€
.land
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.kitchen
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.directory
22,75€
3,93€
22,75€
22,75€
19,52€
.contractors
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.construction
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.voyage
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.sexy
3.330,48€
3.222,98€
3.330,48€
3.330,48€
3.115,49€
.careers
49,62€
25,43€
49,62€
49,62€
47,47€
.company
12,53€
10,92€
12,53€
12,53€
9,85€
.center
22,75€
7,70€
22,75€
22,75€
19,52€
.academy
32,42€
15,76€
32,42€
32,42€
30,27€
.limo
50,70€
48,55€
50,70€
50,70€
48,55€
.domains
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.cab
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.shoes
49,62€
25,43€
49,62€
49,62€
47,47€
.recipes
49,62€
6,62€
49,62€
49,62€
47,47€
.com
13,82€
10,49€
13,82€
13,82€
10,71€
.photos
22,75€
6,62€
22,75€
22,75€
19,52€
.photography
24,36€
9,85€
24,36€
24,36€
20,60€
.lighting
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.sg 48,35€ 0€ 0€
.ch 12€ 12€ 12€
.pw
10,73€
7,50€
10,73€ 18,15€
.pe 63,40€ 0€ 81,68€
.xxx
95,85€
42,10€
95,85€ 95,85€
.asia
16,30€
3,93€
16,30€
16,30€
14,15€
.cm
132,20€
130,05€
132,20€ 0€
.co
31,15€
8,58€
31,15€
31,15€
26,32€
.eu 5,35€ 0€ 0€
.nu
35,45€
33,30€
35,45€ 0€
.io
44,05€
35,45€
44,05€
44,05€
39,75€
.bike
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.clothing
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.graphics
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.gallery
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.estate
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.equipment
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.camera
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.ventures
49,62€
9,85€
49,62€
49,62€
47,47€
.holdings
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.singles
31,35€
6,62€
31,35€
31,35€
29,20€
.plumbing
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.guru
34,03€
3,40€
34,03€
34,03€
31,35€
.ws
26,85€
9,65€
26,85€ 0€
.bargains
31,35€
9,85€
31,35€
31,35€
29,20€
.codes
49,62€
5,55€
49,62€
49,62€
47,47€
.farm
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.blue
18,45€
9,85€
18,45€
18,45€
17,37€
.onl
16,30€
14,15€
16,30€ 0€
.red
18,45€
9,85€
18,45€
18,45€
17,37€
.pink
18,45€
9,85€
18,45€
18,45€
17,37€
.kim
18,45€
6,62€
18,45€
18,45€
17,37€
.photo
30,27€
10,92€
30,27€
30,27€
28,12€
.gift
20,60€
18,45€
20,60€ 0€
.pics
29,20€
2,13€
29,20€
29,20€
25,97€
.viajes
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.cruises
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.boutique
32,42€
3,93€
32,42€
32,42€
30,27€
.cheap
31,35€
6,62€
31,35€
31,35€
29,20€
.agency
24,36€
3,93€
24,36€
24,36€
20,60€
.villas
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.zone
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.cool
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.shiksha
18,45€
13,07€
18,45€
18,45€
17,37€
.watch
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.rentals
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.flights
49,62€
25,43€
49,62€
49,62€
47,47€
.link
12€
5,55€
12€
12€
9,85€
.buzz
37,80€
4,47€
37,80€ 0€
.ceo
100,15€
98€
100,15€ 0€
.training
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.support
24,36€
5,55€
24,36€
24,36€
20,60€
.solutions
24,36€
5,55€
24,36€
24,36€
20,60€
.email
24,36€
5,55€
24,36€
24,36€
20,60€
.builders
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.uno
22,75€
5,55€
22,75€ 0€
.menu
36,72€
34,57€
36,72€ 0€
.systems
24,36€
7,70€
24,36€
24,36€
20,60€
.management
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.glass
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.camp
50,70€
48,55€
50,70€
50,70€
48,55€
.education
24,36€
22,75€
24,36€
24,36€
20,60€
.solar
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.holiday
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.build 70,05€ 70,05€ 0€
.house
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.florist
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.coffee
32,42€
7,70€
32,42€
32,42€
30,27€
.repair
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.institute
22,75€
6,62€
22,75€
22,75€
19,52€
.marketing
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.net
13,03€
12€
13,03€
13,03€
12€
.org
11,98€
8,23€
11,98€ 12€
.info
19,52€
4,47€
19,52€
19,52€
17,37€
.biz
19,63€
3,40€
19,63€
19,63€
16,30€
.in
10,73€
8,58€
10,73€
10,73€
8,58€
.site
21,67€
1,78€
21,67€ 23,50€
.mobi
24,90€
3,93€
24,90€
24,90€
23,82€
.top
7,70€
3,40€
7,70€ 7,70€
.name 9,85€ 9,85€ 9,85€
.host
22,75€
7,70€
22,75€ 75,31€
.pro
20,60€
4,47€
20,60€
20,60€
19,52€
.tv
34,38€
32,23€
34,38€
34,38€
31,15€
.club
17,37€
4,47€
17,37€
17,37€
15,22€
.de
9,65€
7,50€
9,65€ 0€
.us
11,27€
4,28€
11,27€
11,27€
8,04€
.ru 30€ 30€ 30€
.es 22,55€ 0€ 0€
.me
20,40€
5,35€
20,40€
20,40€
16,10€
.bz
25,78€
23,63€
25,78€
25,78€
23,63€
.ca
15,03€
10,73€
15,03€
15,03€
11,27€
.cc
13,95€
6,43€
13,95€
13,95€
11,80€
.la
37,60€
35,45€
37,60€
37,60€
35,45€
.porn
95,85€
42,10€
95,85€ 95,85€
.sucks
291,49€
289,34€
291,49€ 0€
.gold
87,25€
6,62€
87,25€
87,25€
85,10€
.golf
49,62€
3,93€
49,62€
49,62€
47,47€
.plus
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.tours
49,62€
6,62€
49,62€
49,62€
47,47€
.cafe
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.express
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.news
26,51€
7,70€
26,51€
26,51€
23,82€
.team
32,42€
3,93€
32,42€
32,42€
30,27€
.jewelry
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.show
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.reise
87,25€
85,10€
87,25€
87,25€
85,10€
.adult
95,85€
42,10€
95,85€ 95,85€
.football
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.ltda 48,55€ 48,55€ 0€
.fit
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.sale
32,42€
6,62€
32,42€
32,42€
30,27€
.video
26,51€
24,90€
26,51€
26,51€
23,82€
.design
50,70€
4,47€
50,70€
50,70€
48,55€
.tennis
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.bingo
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.chat
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.style
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.apartments
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.school
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.casino
130,24€
13,07€
130,24€
130,24€
128,09€
.poker
53,92€
13,07€
53,92€
53,92€
52,85€
.green
72,20€
13,07€
72,20€
72,20€
70,05€
.dog
49,62€
6,62€
49,62€
49,62€
47,47€
.run
22,75€
3,93€
22,75€
22,75€
19,52€
.movie
269,99€
31,35€
269,99€
269,99€
267,84€
.soccer
22,75€
20,60€
22,75€
22,75€
19,52€
.coupons
49,62€
9,85€
49,62€
49,62€
47,47€
.online
27,05€
1,78€
27,05€ 29,09€
.mba
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.fyi
22,75€
6,62€
22,75€
22,75€
19,52€
.rent
59,30€
5,57€
59,30€
59,30€
57,15€
.college
59,30€
5,57€
59,30€
59,30€
57,15€
.film
86,17€
84,02€
86,17€
86,17€
84,02€
.courses
37,80€
14,15€
37,80€
37,80€
35,65€
.taxi
49,62€
9,85€
49,62€
49,62€
47,47€
.hockey
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.love
30,27€
10,92€
30,27€
30,27€
28,12€
.black
53,92€
13,07€
53,92€
53,92€
52,85€
.date
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.faith
10,92€
7,70€
10,92€
10,92€
7,70€
.review
10,92€
7,70€
10,92€
10,92€
7,70€
.tech
37,80€
9,74€
37,80€ 40,91€
.accountant
17,37€
14,15€
17,37€
17,37€
14,15€
.download
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.loan
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.racing
10,92€
7,70€
10,92€
10,92€
7,70€
.win
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.theater
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.study
32,42€
14,15€
32,42€
32,42€
28,12€
.global
72,20€
25,97€
72,20€
72,20€
70,05€
.mortgage
45,32€
43,17€
45,32€
45,32€
43,17€
.restaurant
49,62€
13,07€
49,62€
49,62€
47,47€
.gifts
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.sarl
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.engineer
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.click
15,22€
1,59€
15,22€
15,22€
12€
.help
28,12€
6,62€
28,12€
28,12€
25,97€
.paris
68,97€
67,90€
68,97€ 0€
.auction
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.business
12,53€
10,92€
12,53€
12,53€
9,85€
.network
24,36€
4,47€
24,36€
24,36€
20,60€
.immo
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.market
31,35€
29,20€
31,35€
31,35€
29,20€
.vet
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.vegas
58,22€
21,67€
58,22€
58,22€
56,07€
.press
28,12€
5,55€
28,12€ 57,04€
.website
10,92€
2,32€
10,92€ 18,34€
.beer
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.surf
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.nyc
30,27€
17,37€
30,27€
30,27€
28,12€
.desi 20,60€ 20,60€ 0€
.soy
29,20€
28,12€
29,20€ 0€
.okinawa
16,30€
13,07€
16,30€ 0€
.airforce
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.army
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.navy
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.pizza
50,70€
9,85€
50,70€
50,70€
48,55€
.software
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.rehab
32,42€
30,27€
32,42€
32,42€
30,27€
.party
6,62€
5,55€
6,62€
6,62€
5,55€
.science
10,92€
7,70€
10,92€
10,92€
7,70€
.coach
49,62€
9,85€
49,62€
49,62€
47,47€
.legal
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.memorial
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.money
32,42€
9,85€
32,42€
32,42€
30,27€
.tires
87,25€
85,10€
87,25€
87,25€
85,10€
.yoga
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.wedding
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.cymru
16,30€
14,15€
16,30€ 0€
.wales
16,30€
14,15€
16,30€ 0€
.fashion
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.cricket
17,37€
14,15€
17,37€
17,37€
14,15€
.energy
87,25€
9,85€
87,25€
87,25€
85,10€
.dentist
49,62€
47,47€
49,62€
49,62€
47,47€
.forsale
32,42€
13,07€
32,42€
32,42€
30,27€
.world
31,35€
3,40€
31,35€
31,35€
29,20€
.gives
32,42€
10,92€
32,42€
32,42€
30,27€
.degree
45,32€
43,17€
45,32€
45,32€
43,17€
.rip
20,60€
18,45€
20,60€
20,60€
18,45€
.band
24,90€
13,07€
24,90€
24,90€
22,75€
.how 31,35€ 31,35€ 0€
.space
18,45€
2,21€
18,45€
18,45€
18,34€
.casa
10,92€
6,62€
10,92€ 0€
.work
10,92€
4,47€
10,92€ 0€
.delivery
49,62€
7,70€
49,62€
49,62€
47,47€
.garden
30,27€
14,15€
30,27€ 0€
.live
26,51€
3,40€
26,51€
26,51€
23,82€
.kyoto 76,50€ 76,50€ 0€
.lat 28,12€ 28,12€
28,12€
27,05€
.mx
45,13€
18,25€
45,13€
45,13€
42,98€
.health
74,35€
21,68€
74,35€ 74,35€
.ai
85,98€
75,23€
85,98€ 204,22€
.gg 74,15€ 74,04€ 74,15€
.id
26,85€
24,70€
26,85€
26,85€
24,70€
.app
18,45€
16,30€
18,45€
18,45€
15,22€
.fm
107,48€
84,90€
107,48€ 107,48€
.icu
8,77€
2,13€
8,77€ 8,77€
.tel
14,15€
9,85€
14,15€
14,15€
12€
.sh 37,60€ 0€ 37,60€
.cam
23,82€
2,86€
23,82€
23,82€
21,67€
.vin
49,62€
6,62€
49,62€
49,62€
47,47€
.wine
49,62€
6,62€
49,62€
49,62€
47,47€
.lol
30,27€
2,13€
30,27€
30,27€
28,12€
.fun
21,67€
2,33€
21,67€
21,67€
18,34€
.baby
72,20€
5,57€
72,20€
72,20€
70,05€
.observer
14,15€
6,62€
14,15€ 0€
.realty
320,54€
62,52€
320,54€ 0€
.eco
72,20€
70,05€
72,20€
72,20€
70,05€
.gdn 13,07€ 13,07€ 0€
.art
14,15€
3,29€
14,15€
14,15€
12€
.ac
35,45€
31,15€
35,45€
35,45€
31,15€
.cx 21,48€ 21,48€ 21,48€
.llc
30,27€
13,07€
30,27€
30,27€
29,20€
.page
14,15€
12€
14,15€
14,15€
12€
.to
45,13€
32,23€
45,13€ 0€
.travel
108,74€
25,43€
108,74€
108,74€
106,60€
.dev
18,45€
14,15€
18,45€
18,45€
16,30€

Pyetjet e bëra më shpesh

Cilin domain TLD duhet të zgjedh.

Tld-të më të zakonshëm të emrave të domain-it që përdoren në botë janë com, net dhe org. Sidoqoftë, regjistrimi i vetëm .com tld për emrin e domain që dëshironi të regjistroni domain mund të krijojë një situatë të papërshtatshme për markën ose faqen tuaj në të ardhmen. Çdokush tjetër mund të regjistrohet dhe të përdorë tlds që nuk i keni regjistruar, edhe nëse kjo nuk është e qëllimshme, mund të jetë e pakëndshme për markën tuaj.

Çfarë është regjistrimi i emrit të domain-it?

Për të qenë pronar i faqes në internet, së pari duhet të regjistroni një emër domain. Ju mund të mendoni për një regjistrim të emrit të domain si një shërbim i regjistrimit të markës tregtare. Shërbimi i regjistrimit siguron që domeni për të cilin keni blerë të drejtat për një periudhë të caktuar të regjistrohet në emrin tuaj gjatë periudhës së përdorimit dhe të mos përdoret nga njerëz të ndryshëm.

A ofroni një panel kontrolli për menaxhimin e domain-itt?

Sigurisht, ju mund të përdorni sistemin e menaxhimit në zonën tuaj të klientit për të kryer të gjitha operacionet që lidhen me shërbimet e domain-it.

Sa kohë duhet për të aktivizuar porosinë time të regjistrimit të domain-it?

Të gjitha regjistrimet e domain-eve aktivizohen menjëherë, përveç .AL tld, ju lutem vini re, regjistrimi i domain-it për .AL tld mund të zgjasë deri në dy (2) ditë.

A kërkoni një dokument për regjistrimin e emrit të domain-it?

Duhet të ngarkoni një dokument për disa emra domainesh. (Shembull TLD .EU, .US dhe .AL) Këto dokumente do të kërkohen nga stafi ynë pas procesit të porosisë. Ju mund të shihni shtesat që kërkojnë dokumente në listën e çmimeve në faqen tonë të regjistrimit të domainit.

Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj domain-in tim?

Fut përkatësisht periudhën e rinovimit dhe rikuperimit, pas datës kur mbaron periudha e regjistrimit për emrin e domain. Në këto periudha, nëse nuk keni rinovim / rikuperim për domain-in tuaj, e drejta juaj për emrin e domain do të humbasë dhe emri juaj i domain mund të regjistrohet nga dikush tjetër.

A siguroni whois mbrojtje?

Informacioni whois është i dukshëm për të gjithë si standard. Ju mund të fshehni informacionin tuaj duke aktivizuar funksionin e mbrojtjes whois nga paneli i domain-it tuaj gjatë dhe pas blerjes.

Top