X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Cookie Politika

Faqja kryesoreCookie Politika

PËRDORIMI I COOKIE

Informacione rreth  Cookies

Për ta bërë faqen tonë të funksionojë siç duhet dhe për të qenë në gjendje të përmirësojë faqen për një përvojë më të mirë të përdoruesit, kjo faqe duhet të ruajë një pjesë të vogël të informacionit në pajisjen tuaj (cookies). Mbi 90% e faqeve web e bëjnë këtë. Sipas kushteve të përdorimit, ne jemi të detyruar t'ju japim informata për cookies.

Çfarë është cookie?

Cookie është informacion i ruajtur në pajisjen tuaj nga faqja e internetit që po viziton. Cookies zakonisht ruan cilësimet, cilësimet për faqen në internet si dhe gjuhën dhe adresën e preferuar. Më vonë, kur të hapni përsëri faqen, shfletuesi do t'i dërgojë këta cookies mbrapsht. Kjo mundëson që faqja të tregojë informacione të përshtatura për nevojat tuaja, sepse faqja web i kujton veprimet tuaja në një periudhë të caktuar kohore. Çdo herë që hapni faqe, shfletuesi do të lexojë vlerat e ruajtura në cookie.

Cookies mund të kenë një gamë të gjerë informacionesh përfshirë informacionin personal (emri, mbiemri, email). Megjithatë, ky informacion do të përdoret vetëm nëse ju jepni leje për të - faqja e internetit nuk mund të ketë informacione që nuk i keni dhënë dhe nuk mund të ketë akses në pajisjen tuaj. Megjithatë, mund ta ndryshoni konfigurimin e shfletuesit tuaj në një mënyrë për të zgjedhur personalisht nëse do të miratoni ruajtjen e cookies ose jo, për të fshirë të gjitha cookies kur mbyllni shfletuesin etj. Gjithashtu, nëse jepni lejen tuaj për përdorimin e cookies-ve, gjithashtu mund ta tërhiqni atë.

Ka shumë lloje cookies dhe zakonisht ndahen nga periudha, domain ose qëllimi.

Cookies të përkohshëm fshihen pas mbylljes së shfletuesit. Cookies të përhershme qëndrojnë të ruajtura në pajisje për disa kohë.

Cookies e faqes kryesore janë ngritur nga pronari i faqes. Cookies e palës së tretë janë ngritur nga fusha të ndryshme.

Cilat cookies përdor albahost.net dhe pse

cookies e përkohshme - ato janë cookie që skadojnë (dhe fshihen automatikisht) kur ju mbyllni shfletuesin tuaj. Ne përdorim cookie-t e sesionit për të mundësuar qasje në përmbajtje dhe për të mundësuar komentimin (gjërat që duhet të bëni kur hyni në faqen e internetit)

Cookies të vazhdueshëm- këto cookies zakonisht kanë datën e skadimit në të ardhmen kështu që ata do të qëndrojnë në shfletuesin tuaj derisa të skadojnë ose derisa t'i fshijmë ato me dorë. Ne përdorim biskota të vazhdueshme për funksionalitete, si kutia e "qëndrimit të nënshkruar në" që mundëson qasje më të lehtë tek përdoruesi i regjistruar. Ne gjithashtu përdorim biskota të vazhdueshme për të kuptuar përdorimet më të mira të përdoruesve, në mënyrë që të përmirësojmë website sipas zakoneve tuaja. Ky informacion është anonim - ne nuk shohim informacion individual të përdoruesit. Cookies që përdorim është site_cookie_info dhe ruhen për një vit.

Cookies e nevojshme - Albanian Hosting SH.P.K. përdor cookies PHPSESSID që ne kemi nevojë për funksionimin e duhur të faqes sonë web dhe për të siguruar kushte të caktuara teknike dhe për t'ju dhënë një përvojë pozitive të përdoruesit.

Cookies analitike - ato janë cookies që ofrojnë Albanian Hosting SH.P.K. me analytics google, duke analizuar përdorimin e faqes së internetit dhe trafikun që Albanian Hosting SH.P.K. përdor për të përmirësuar cilësinë dhe përmbajtjen e shërbimeve tona. Albanian Hosting SH.P.K., përdor analytics Google dhe cookies _gat, _ga dhe _gid.

Albanian Hosting SH.P.K. do të përdorë këto cookies vetëm nëse ju na jepni lejen tuaj.

Cookies për marketing - përdoren për t’i siguruar përdoruesit me lajme të rëndësishme. Albanian Hosting SH.P.K., përdor google Analytics cookies reklama dhe grumbullon Facebook cookies fr dhe tr.

Albanian Hosting SH.P.K. nuk përdor cookies ose teknologji për të ndjekur interesat tuaja dhe për të dërguar materiale marketingu.

A përdor albahost.net cookies të palëve të treta?

Ka pak shërbime të jashtme që përdor cookies të kufizuara. Këto cookies nuk janë krijuar nga kjo faqe web por disa prej tyre përdoren për funksionimin e duhur të disa veçorive që u mundësojnë qasje më të lehtë në përmbajtje. Aktualisht ne ofrojmë:

Matja e trafikut

shërbimi albahost.net përdorim për matjen e trafikut, Google Analytics

Nëse dëshironi të çaktivizoni këtë shërbim për të ruajtur cookies, ju mund ta bllokoni atë në këtë link:

Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Si të çaktivizoni cookies

Kur vizitoni për here të parë faqen tonë ne do të kërkojmë lejen tuaj për të përdorur cookies që nuk janë të nevojshme (funksionale ose analitike)

Në çdo moment mund t’I çaktivizoni ato cookies në mënyrë që ata të mos ruhen në pajisjen tuaj. Cilësimet e cookieve mund të kontrollohen dhe konfigurohen në shfletuesin tënd. Për informacion rreth cookies settings zgjidhni shfletuesin tuaj • Chrome • Firefox • Internet Explorer 9 • Internet Explorer 7 dhe 8 • Opera (faqja është në anglisht) • Safari (faqja është në anglisht). Nëse çaktivizon cookies, nuk do të keni disa funksionalitete në faqet e internetit.

Informacione shtesë për çaktivizimin e cookies

Aktualisht ka pak faqe për çaktivizimin e cookies për shërbime të ndryshme.

Për më tepër informacione klikoni më poshtë

http://www.allaboutcookies.org/

http://www.youronlinechoices.eu/

Linqe te jashtme

Duke përdorur lidhje të jashtme në faqet tona të internetit, për shembull Media sociale ose YouTube, do të ridrejtoheni në fusha të jashtme të cilat mund të përdorin cookie për të cilat nuk kemi ndikim. Informacioni i mbledhur përmes cookies ose teknologjive të ngjashme në ato fusha që ne nuk marrim nga pronarët dhe administratorët e tyre. Për më shumë informacion rreth cookies të përdorura dhe mundësitë e menaxhimit, ju lutemi kontrolloni kushtet në ato fusha.


Top