X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Servere të Dedikuar

Faqja kryesoreZgjidhje ServerëveServere të Dedikuar

Servere të Dedikuar

Servera të dedikuar me performancë të plotë. GEO Albania lokacion.

Servere Dedikuar Bazik Servere Dedikuar Avancuar
Bazik AMD® Ryzen™ Servers
Model CPU RAM Disk Banda/Trafiku Lokacioni Çmimi
AMD® Ryzen™ 5 4650G
S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 5 4650G 6c/12t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

55€ (Mujore)

S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 5 3600 AMD® Ryzen™ 5 3600 6c/12t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

55€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 5 4650G
S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 5 4650G 6c/12t @3.70GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

65€ (Mujore)

S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 5 3600
S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 5 3600 6c/12t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

65€ (Mujore)

S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 5 4650G
S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 5 4650G 6c/12t @3.70GHz 128 GB DDR4 2x 2 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

75€ (Mujore)

S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 7 3700X AMD® Ryzen™ 7 3700X 8c/16t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

80€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 7 3700X AMD® Ryzen™ 7 3700X 8c/16t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

90€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 9 5950X AMD® Ryzen™ 9 5950X 16c/32t @3.60GHz 64 GB DDR4 2x 500 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

110€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 9 5950X AMD® Ryzen™ 9 5950X 16c/32t @3.60GHz 128 GB DDR4 2 x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

125€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® Ryzen™ 9 7950X
S'ka dispozicion!
AMD® Ryzen™ 9 7950X 16c/32t @4.5GHz 192 GB DDR5 2 x 1 TB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

160€ (Mujore)

S'ka dispozicion!
Bazik Intel® Core™ Servers
Model CPU RAM Disk Banda/Trafiku Lokacioni Çmimi
Intel® Core™ i7-8700
S'ka dispozicion!
Intel® Core™ i7-8700 6c/12t @3.20GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

60€ (Mujore)

S'ka dispozicion!
Intel® Xeon™ E5-2650 v2 Intel® Xeon™ E5-2650 v2 8c/16t @2.60GHz 64 GB DDR3 6 x 6 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

115€ (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Xeon™ E5-2603 Intel® Xeon™ E5-2603 4c/4t @1.80GHz 64 GB DDR3 12 x 4 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

115€ (Mujore)

POROSIT TANI
2 x Intel® Xeon™ E5-2640 v4 2 x Intel® Xeon™ E5-2640 v4 20c/40t @2.40 GHz 128 GB DDR4 2 x 960 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

120€ (Mujore)

POROSIT TANI
2 x Intel® Xeon™ E5-2698 v4 2 x Intel® Xeon™ E5-2698 v4 40c/80t @3.60 GHz 128 GB DDR4 2 x 960 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

165€ (Mujore)

POROSIT TANI
Bazik AMD® Epyc™ Servers
Model CPU RAM Disk Banda/Trafiku Lokacioni Çmimi
AMD® EPYC™ 7313P
S'ka dispozicion!
AMD® EPYC™ 7313P 16c/32t @3.70 GHz 256 GB DDR4 2 x 960 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

250€ (Mujore)

S'ka dispozicion!

Nuk gjeni serverin tuaj të dedikuar? Po kërkoni personalizim dhe fleksibilitet? Na kontaktoni.

Ju ndihmojmë në Transferimin e Serverit

Ne mund t'ju ndihmojmë të transferoni serverin tuaj nga hosti tjetër në kompaninë tonë.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë ose deri në 3-5 ditë, duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje Bazike.

Top