X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Na kontaktoni

Informacioni i Kontaktit

Për më shumë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve tona, mund të na kontaktoni me email, telefon ose përdorni formularin e kontaktit

Infot e Kompanisë

Albanian Hosting SH.P.K. Rr. Besim Beka p.n. 50000 Gjakovë, Kosovë. NIPT ID: 811442657

Telefoni

0900501502

Email

info@albahost.net

Lokacioni

Albanian Hosting SH.P.K. Rr. Besim Beka p.n. 50000 Gjakovë, Kosovë. NIPT/VAT ID: 811442657

Google harta Shikoni më të madhe

Dergo nje mesazh

Dërgoni mesazhin

Top