X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Ri-shitës Hosting

Faqja kryesorePaketat e Web HostingRi-shitës Hosting

Ri-shitës Hosting

Sigurimi i shërbimeve të plota web hosting me çmime të volitshme pa u kufizuar nga Ri-shitës Hosting.

NVMe Ri-Shitës 1

Mujore

14€

10 GB Hapsirë Disku
Pa Limit Trafiku
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit nen domaine
Apache / NGINX
Linux - cPanel
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI
Preferuar
NVMe Ri-Shitës 2

Mujore

24€

20 GB Hapsirë Disku
Pa Limit Trafiku
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit nen domaine
Apache / NGINX
Linux - cPanel
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI
NVMe Ri-Shitës 3

Mujore

39€

30 GB Hapsirë Disku
Pa Limit Trafiku
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit nen domaine
Apache / NGINX
Linux - cPanel
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI

Transferimi FALAS i faqeve tuaja

Nga cPanel në cPanel ne kemi transferime falas të sitit të internetit për të gjitha serverat dhe hosting pakot.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Cfare është Web Hosting (Hosting)?

Web Hosting është një lloj shërbimi i mbajtjes së Internetit që lejon individët dhe organizatat që ta bëjnë faqen e tyre të internetit të arritshme përmes World Wide Web.

Cilin produkt Hosting duhet të zgjedh?

Kur zgjidhni një plan/pako Hostingu, synoni efektivitetin e kostos. Mos blini paketën më të lartë gjithëpërfshirëse nëse do të gjeni një faqe në internet me 3 faqe. Nga ana tjetër, mos shkoni për një plan të lirë për strehimin e lehtë kur të keni nevojë për të pritur një dyqan masiv në internet me mijëra produkte dhe miliona vizitorë në ditë. Këtu do të flasim pak më shumë rreth opsioneve të pritjes. Ekzistojnë 3 lloje kryesore të pritjes: Hosting te ndare/përbashkët VPS (server privat virtual) Server i Dedikuar

Kur do të aktivizohet shërbimi im i Hostingut?

Zakonisht, të gjitha porosite/blerjet e pritjes së përbashkët aktivizohen automatikisht brenda disa minutave pas vendosjes së porosisë. Si një përjashtim i rrallë, ekipi ynë i Faturimit mund të ketë nevojë të përpunojë një mënyrë pritjeje me dorë. Në këtë rast, aktivizimi i llogarisë mund të zgjasë deri në 30 minuta. Nëse porosisni shtesa për paketën e Rishitësit (për shembull, një licencë WHMCS, maneserver privatë, etj.), Ekipi i Faturimit do t'i krijojë ato me dorë dhe do t'i dërgojë emailin me informacionin brenda 4 orësh pas porosisë.

Unë dua ta transferoj faqen time te ju. E bën këtë?

Nga cPanel në cPanel ne kemi transferime falas të sitit të internetit për të gjitha serverat dhe hosting pakot.

Cfare është SSL?

Transport Layer Security, dhe paraardhësi i tij tani i zhvlerësuar, Secure Sockets Layer, janë protokol kriptografik të dizajnuar për të siguruar sigurinë e komunikimit përmes një rrjeti kompjuterik. Disa versione të protokolleve gjejnë përdorim të gjerë në aplikacione siç janë shfletimi në internet, posta elektronike, mesazhet e çastit dhe zëri përmes IP.

[email protected] A mund të marr një adresë emaili si kjo?

Po patjeter! Për shembull, është e lehtë të imagjinohet se si email-i kontakti i biznesit me email [email protected] mund të mos jetë optimale. Një alternativë shumë më e mirë është të krijoni një adresë emaili me porosi nën emrin tuaj të domain - nëse ndodh që të zotëroni tashmë një emër domain.

A e kryeni sherbimin Backup?

Po patjeter! Pavarësisht nëse drejtoni një uebfaqe biznesi ose një blog të vogël personal, një faqe interneti dhe rezervë të serverit, mund të bëni ndryshimin midis një katastrofe të plotë dhe një shqetësimi të vogël. Zgjidhjet tona rezervë të largëta janë perfekte për të kopjuar gjithçka nga një llogari e përbashkët pritëse në një server të tërë. Ne ju rekomandojmë të zgjidhni ruajtjen rezervë që është të paktën trefishi i sasisë së hapësirës që përdor faqja juaj ose serveri juaj.

Cilat janë masat paraprake të sigurisë?

Siguria në internet është masat e marra për të siguruar një faqe në internet nga sulmet në internet. Në këtë kuptim, siguria e faqes në internet është një proces i vazhdueshëm dhe një pjesë thelbësore e menaxhimit të një faqe në internet.

Top