X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Regjistroni domainin tuaj tani për vetëm
8,50€

Kërko Transferim
Ju lutemi shkruani kodin e transferimit të domainit.
Vazhdoni
Zbritje

.al

8,50€

.com

15,42€

.net

17,63€
Zbritje

.org

10,49€
Zbritje

.info

4,85€
Zbritje

.pro

4,08€
Zbritje

.biz

6,58€

.in

8,02€

Whois Menaxhimi

Ju mund të ndryshoni me lehtësi dhe shpejt informacionin e Whois për domenin tuaj përmes panelit të domainit.

DNS Menaxhimi

Ju mund të ndryshoni me lehtësi dhe shpejt (DNS) për domenin tuaj përmes panelit të domainit.

Name Server Menaxhimi

Ju mund të ndryshoni me lehtësi dhe shpejt name servers për domenin tuaj përmes panelit të domainit.

Whois Mbrojtja

Ju mund të fshehni shpejt dhe me lehtësi informacionin e Whois përmes panelit tuaj domain.

Domain Emer Rinovim

Ju lehtë mund të rinovoni kohën e regjistrimi të domain emrit përmes panelit tuaj të kontrollit.

Domain Emer Transferim

Ju mund të transferoni domainet tuaj nga një kompani e ndryshme në kompaninë tonë. Ju gjithashtu mund të transferoni domainet anasjelltas.

Regjistrimi i Domaineve dhe Çmimet e Rinovimit dhe Transferimit.

Zgjerim Regjistrimi Rinovo Transferim
.al
12€
8,50€
12€ 0€
.com 15,42€ 15,42€
15,42€
11,50€
.ch 14,40€ 14,40€ 14,40€
.net 17,63€ 17,63€
17,63€
12,55€
.org
11,93€
10,49€
11,93€ 11,93€
.info
24,31€
4,85€
24,31€
24,31€
22,10€
.biz
19,89€
6,58€
19,89€
19,89€
18,78€
.in 8,02€ 8,02€
8,02€
7,46€
.pro
24,31€
4,08€
24,31€
24,31€
22,10€

Pyetjet e bëra më shpesh

Cilin domain TLD duhet të zgjedh.

Tld-të më të zakonshëm të emrave të domain-it që përdoren në botë janë com, net dhe org. Sidoqoftë, regjistrimi i vetëm .com tld për emrin e domain që dëshironi të regjistroni domain mund të krijojë një situatë të papërshtatshme për markën ose faqen tuaj në të ardhmen. Çdokush tjetër mund të regjistrohet dhe të përdorë tlds që nuk i keni regjistruar, edhe nëse kjo nuk është e qëllimshme, mund të jetë e pakëndshme për markën tuaj.

Çfarë është regjistrimi i emrit të domain?

Për të qenë pronar i faqes në internet, së pari duhet të regjistroni një emër domain. Ju mund të mendoni për regjistrimin e emrit të domain si një shërbim regjistrimi të markës tregtare. Shërbimi i regjistrimit siguron që domeni për të cilin keni blerë të drejtat për një periudhë të caktuar të regjistrohet në emrin tuaj gjatë periudhës së përdorimit dhe të mos përdoret nga njerëz të ndryshëm.

A ofroni një panel kontrolli për menaxhimin e domenit?

Sigurisht, ju mund të përdorni sistemin e menaxhimit në zonën tuaj të klientit për të kryer të gjitha operacionet që lidhen me shërbimet e domenit.

Sa kohë duhet për të aktivizuar porosinë time të regjistrimit të emrit të domain?

Kur paguani me kartë krediti, porosia juaj konfirmohet menjëherë, pagesat e bëra me transfertë parash / EFT konfirmohen nga një nga stafi ynë.

A po dërgoni informacion të afërt deri në fund të periudhës së regjistrimit të emrit të domain?

Ne ju dërgojmë SMS dhe mesazhe rikujtuese me email përpara skadimit të emrit të domenit tuaj.

A keni nevojë të kërkoni një dokument për regjistrimin e emrit të domain?

Duhet të ngarkoni një dokument për disa emra domenesh. (Shtetet e shtesave të BE dhe SHBA) Këto dokumente do të kërkohen nga stafi ynë pas procesit të porosisë. Mund t'i shihni shtesat që kërkojnë dokumente në listën e çmimeve në faqen tonë të regjistrimit të emrit të domenit.

Çfarë ndodh nëse nuk rinovoj regjistrimin e emrit tim të domain?

Fut periudhën e rinovimit dhe rikuperimit, përkatësisht, pas datës kur përfundon periudha e regjistrimit për emrin e domenit tuaj. Në këto periudha, nëse nuk keni rinovim/rikuperim për domenin tuaj, e drejta juaj për emrin e domenit do të humbet dhe emri juaj i domenit mund të regjistrohet nga dikush tjetër.

A ofroni mbrojtjen whois?

Informacioni whois është i dukshëm për të gjithë si standard. Ju mund të fshehni informacionin tuaj duke aktivizuar funksionin e mbrojtjes whois nga paneli juaj i domenit gjatë dhe pas porosisë.

Top