X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

LIR Sherbime

Faqja kryesoreSherbimet TjeraLIR Sherbime

LIR Sherbime

Si anëtar i RIPE NCC, ne mund t'ju ofrojmë shërbime të ndryshme si sponsorizimi (PA / ASN), dhënia me qira e prefikseve IPv4 dhe IPv6.

ASN Regjistrim

Vjetore

70€

Dorëzim i shpejtë
Nuk përfshihen IP
ASn Sponsor
POROSIT TANI
ASN + IPv6 /48

Vjetore

100€

Dorëzim i shpejtë
/48 IPv6 PA
ASn Sponsor
POROSIT TANI

Pagesa e parë kërkohet

Pagesa e parë kërkohet para se të dërgojmë kërkesën tuaj në RIR.

Regjistrimi AS-Number

Ne kërkojmë një kopje të ID-së tuaj ose Certifikatës së Kompanisë, dy operatorë në rrjedhën e sipërme me AS-Number dhe Email, si dhe një IP prefiks që planifikoni të përdorni.

Regjistrimi IPv6

Ne kërkojmë një justifikim për alokimet më të mëdha se > /48.

LIR shërbimet

LIR shërbimet janë për biznese dhe individ në zonën/regjionet e shërbimit të RIPE NCC (EUROPE)..

Shënim: aktualisht ne jemi vetëm anëtar i RIPE NCC dhe për këtë arsye i shërbejmë vetëm Përdoruesit ne Europë që janë ose një njësi ekonomike në zonën e shërbimit RIPE NCC, ose operojnë një rrjet brenda zonës së shërbimit RIPE NCC. Ju lutemi referojuni një kolegu lokal për burime në zonën tuaj lokale të shërbimit RIR.

Pyetje? Ju lutem mos hezitoni të Na kontaktoni.Top