Loading...
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Një domain i mirë do të thotë kredibilitet!

.al
8,50€
.com
15,52€
.net
17,74€
.org
10,56€
.info
4,22€
.pro
4,10€
.in
8,07€
.biz
6,62€

Merre menjëherë emrin e domainit me çmime që fillojnë vetëm nga
8,50€

Web Hosting

Ne jemi plotësisht funksional, paketa të plota të performancës së web hosting për çdo buxhet.

SHARED NVMe 1

3 Muaj

9€

10 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
1 Site Hosting

10 E-Mail Adresa
1 MySQL
1 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI
Preferuar
SHARED NVMe 2

Mujore

6€

30 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
2 Site Hosting

Pa Limit E-Mail Adresa
3 MySQL
3 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI
SHARED NVMe 3

Mujore

14€

60 GB Hapsirë Disku
Pa limit trafiku
5 Site Hosting

Pa Limit E-Mail Adresa
10 MySQL
10 Llogari FTP
Linux - cPanel
Apache / NGINX
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI
Wordpress Hosting i Menaxhuar

Mujore

29€

10 GB Vend Hapsirë
Pa Limit Traffik
1 Site Hosting

5 E-Mail Adresa
5 MySQL Database
5 FTP Llogari
Linux - cPanel
Instant Installation
POROSIT TANI
Preferuar
Wordpress Hosting i Menaxhuar

Mujore

49€

30 GB Vend Hapsirë
Pa Limit Traffik
5 Site Hosting

20 Email Adresa
20 MySQL Database
20 FTP Llogari
Linux - cPanel
Instant Installation
POROSIT TANI
Wordpress Hosting i Menaxhuar

Mujore

69€

100 GB Disk Space
Pa Limit Traffik
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit Email Adresa
Pa Limit MySQL Database
Pa Limit FTP Llogari
Linux - cPanel
Instant Installation
POROSIT TANI
NVMe Ri-Shitës 1

Mujore

14€

10 GB Hapsirë Disku
Pa Limit Trafiku
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit nen domaine
Apache / NGINX
Linux - cPanel
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI
Preferuar
NVMe Ri-Shitës 2

Mujore

24€

20 GB Hapsirë Disku
Pa Limit Trafiku
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit nen domaine
Apache / NGINX
Linux - cPanel
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI
NVMe Ri-Shitës 3

Mujore

39€

30 GB Hapsirë Disku
Pa Limit Trafiku
Pa Limit Site Hosting

Pa Limit nen domaine
Apache / NGINX
Linux - cPanel
Instalim Scriptesh Automatik
POROSIT TANI

Ju lutemi kliko këtu për të shqyrtuar të gjitha paketat tona.

Virtual Servers (VDS / VPS)

VDS / VPS të pajisur plotësisht, me performancë të plotë dhe zgjidhjet më të mira të virtualizimit.

VDS Geo AL 1

Mujore

5€

1 Core x 3.6GHz
4 GB RAM
20 GB NVMe
1 Gbps
10 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
POROSIT TANI
VDS Geo AL 2

Mujore

10€

2 Core x 3.6GHz
8 GB RAM
40 GB NVMe
1 Gbps
20 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
POROSIT TANI
VDS Geo AL 4

Mujore

20€

4 Core x 3.6GHz
16 GB RAM
80 GB NVMe
1 Gbps
40 TB Traffic
1 IPv4
/64 IPv6
POROSIT TANI

Ju lutemi kliko këtu për të shqyrtuar të gjitha paketat tona.

PSE ALBAHOST?

Infrastrukturë e Fortë

Infrastruktura jonë, e cila mbështetet tërësisht në teknologjinë NVMe dhe rrjeti jonë GigaBit munëson komoditet maksimal!

Teknologji Moderne

Teknologjia e zbatuar në funksionimin dhe ecurinë e infrastrukturës AlbaHost garanton stabilitet dhe lehtësi në përdorim për çdo lloj nevoje!

Ekipi i Ri Dhe Dinamik

Ekipi jonë i menaxhimit i cili përfshin stafin e mbështetjes, design dhe shitjeve i përgjigjet në kohë reale kërkesave apo nevojave tuaja për mbështetje!

Çmimet Më Të Lira

Albanian Hosting, sjell tek ju teknologjinë e fundit duke përfaqësuar infrastrukturën me standartet më të larta të momentit dhe çmimet më të lira!

Sherbimi Pa Probleme

Shërbimet e menaxhuara nga stafi ynë sjellin tek ju rehati maksimale, kryeni të qetë angazhimet tuaja duke mos u shqetësuar për downtime apo probleme të tjera!

Kënaqësia e Klientit 100%

E gjithë kjo falë punës të palodhur të stafit AlbaHost dhe aplikimit të teknologjisë moderne!

Zgjidhje të Besueshme dhe Profesionale

Albanian Hosting SH.P.K. ofron shërbime web hosting deri tek serverat e dedikuar si dhe shërbime të larmishme dizanji dhe zhvillim Web & Software.

Rreth Nesh

Statistikat Tona

"Statistikat që kemi arritur deri tani"

5632

Hosting Shitjet

2589

Domaine të Regjistruar

1984

Mbështetja e Zgjidhur

3254

Klient të Lumtur


cPanel Plesk Litespeed Cloudlinux Microsoft.net Comodo Visa/Master
Abonohu
Top