X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Rreth Nesh

Faqja kryesoreRreth Nesh

Albanian Hosting SH.P.K. ofron shërbime web hosting deri tek serverat e dedikuar si dhe shërbime të larmishme dizajni dhe zhvillim Web & Softuere. Me eksperiencë të fituar nga viti 2008 jemi online pranë jush duke sjellë shërbime inovatore dhe cilësore.

Ne operojmë me harduere, si dhe rrjetin tonë (network) AS48014

Cilësia e rrjetit të Albanian Hosting SH.P.K., bazohet në ndërlidhjet e shumta të tij në gjithë botën (Renditur №1 në Shqipëri dhe Kosovë!).

Të gjitha paisjet pra, harduer dhe softuer jane në pronësi te kompanise Albanian Hosting SH.P.K.. Për me shume informacione rrethë shërbimeve dhe kompanisë, ju lutëm mos hezitoni dhe na kontaktoni.

Kontakt detajet mund ti gjeni në vijim ose duke klikuar Këtu

 

Logo  
 
Albanian Hosting SH.P.K.
Besim Beka p.n.
50000 Gjakovë, Kosovë.
NIPT/VAT ID: 811442657
T: +386900501502
E: [email protected]
 
WwWw.AlbaHost.Net Facebook icon   Twitter icon   Instagram icon  
 
 
 
 
 

Top