X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Lajme nga ne

Lajme nga ne

Njoftimi i sulmit DDoS

Klientë të nderuar. Me keqardhje ju informojmë se rrjeti ynë aktualisht po përjeton një sulm të refuzimit të shërbimit të shpërndarë (DDoS). Ky s...

Kriptopagesat

Përshëndetje, meqenëse coinbase ka zbatuar kriptopagesën e vet dhe jo vendase, nëse dikush nuk ka një llogari coinbase, ju lutemi hapni një bilet...

Core Network outage

Të dashur klient, Sot në mëngjes, nga ora 9:05 deri në 11:10, pati një ndërprerje. Arsyeja për këtë ishtenjë ndërprerje e lidhjes së ruterit. Ne ...

Mbështetje e kufizuar nga 19...

Mbështetje e kufizuar nga 19 dhjetor 2023. Ju kërkojmë të keni parasysh se do të ketë kohë pritjeje për përpunim/aktivizim të shërbimeve/blerjeve...

1 2 3

Top