X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Dërgoni mesazhe me tekst (SMS) në më shumë se 200 vende shpejt, me siguri dhe me çmime të përballueshme.

Kompania jonë ofron shërbim të shpejtë dhe të besueshëm të dërgimit të SMS-ve ndërkombëtare me një kosto ekonomike. Politika jonë e çmimeve është shumë e thjeshtë, ju paguani vetëm për SMS-të që dërgoni. Si klient i kompanisë sonë, ju nuk do të paguani asnjë tarifë abonimi ose asnjë tarifë të fshehur. Gjithçka është e qartë dhe transparente.

Llogaritni koston


Të gjitha çmimet (Excel)

Pa kontratë dhe pafundësisht

Nuk kërkohet asnjë periudhë angazhimi ose përdorimi për të dërguar SMS.

Dërgo SMS me ID-në e dërguesit

Me emrin e kompanisë ose markës suaj, ju mund të bëni dërgesa me SMS.

Dorëzimi i shpejtë i SMS-ve

Procesi i dorëzimit të SMS-ve përfundoi në 1 deri në 3 sekonda dhe iu dorëzua marrësve.

< div class="hostozellk" id="hostrightozellk">

Raportim i detajuar

Të gjitha statuset e dërgimit dhe dërgimit të SMS raportohen në detaje.

Pyetjet e bëra më shpesh

How do I send international sms?

Create an account through our website, and after you have load credit your account in sufficient amount, you can proceed through the "International SMS Service" section in your customer panel.

Si bëhen llogaritjet?

Kredia që shpenzoni për shërbimin tonë ndërkombëtar të dërgesës së SMS-ve llogaritet si kosto e vendit ku do të dërgoni për SMS. Për shembull, nëse dëshironi të dërgoni 1 mesazh SMS në 1000 numra GSM për çdo vend, kjo llogaritet si 1000 x kosto e vendit = rezultat.

A mbahet raporti për SMS-të e dërguar?

Sigurisht që po mbahet. Informacione të tilla si cilat vende, sa numra GSM, sa SMS u dërguan dhe arritën te marrësi dhe të tjera raportohen në çast.

A mund të dërgoj SMS me ID-në e dërguesit që dua?

Zakonisht mund të dërgoni një SMS në kokën e dërguesit për shumicën e vendeve. Sidoqoftë, duhet të regjistroheni paraprakisht për disa vende. Për vendet ku kërkohet një regjistrim paraprak, ju lutemi na kontaktoni.

A ofroni shërbim API?

Po, ne po. Duke përcaktuar informacionin tuaj të aksesit në API përmes kodit tonë të mostrës të dhënë në dokumentacionin tonë API, ju mund të ofroni procese ndërkombëtare të dërgimit të SMS në softuerin tuaj personal.

Top