X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Avancuar AMD® Epyc™ Servers

Faqja kryesoreZgjidhje ServerëveServere të DedikuarServere Dedikuar AvancuarAvancuar AMD® Epyc™ Servers

Avancuar AMD® Epyc™ Servers

Serverët tanë AMD®EPYC™ janë projektuar dhe ndërtuar nga ekspertët tanë. Kjo ju jep raportin më të mirë çmim-performancë dhe një përvojë të shkëlqyer.

Model CPU RAM Disk Banda/Trafiku Lokacioni Çmimi
AMD® EPYC™ 7401P AMD® EPYC™ 7401P 24c/48t @ 2.00 GHz 256 GB DDR4 2 x 2 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

160€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® EPYC™ 7551P AMD® EPYC™ 7551P 32c/64t @ 2.00 GHz 256 GB DDR4 2 x 2 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

170€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® EPYC™ 7452 AMD® EPYC™ 7452 32c/64t @ 2.35 GHz 512 GB DDR4 3 x 2 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

230€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® EPYC™ 7543 AMD® EPYC™ 7543 32c/64t @ 2.8 GHz 768 GB DDR4 2 x 3.84 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

360€ (Mujore)

POROSIT TANI
AMD® EPYC™ 7742 AMD® EPYC™ 7742 64c/128t @ 2.25 GHz 1024 GB DDR4 4 x 3.84 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania

450€ (Mujore)

POROSIT TANI

Nuk gjeni serverin tuaj të dedikuar? Po kërkoni personalizim dhe fleksibilitet? Na kontaktoni.

Ju ndihmojmë në Transferimin e Serverit

Ne mund t'ju ndihmojmë të transferoni serverin tuaj nga hosti tjetër në kompaninë tonë.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë ose deri në 3-5 ditë, duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje Bazike.

Top