X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Avancuar Intel® Core™ Servers

Faqja kryesoreZgjidhje ServerëveServere të DedikuarServere Dedikuar AvancuarAvancuar Intel® Core™ Server...

Avancuar Intel® Core™ Servers

Serverët tanë Intel® Core™ janë projektuar dhe ndërtuar nga ekspertët tanë. Kjo ju jep raportin më të mirë çmim-performancë dhe një përvojë të shkëlqyer.


Model

CPU

RAM

Disk

Banda/Trafiku

Lokacioni

Koha Dorëzimit

Çmimi
Intel® Core™ i9-9900K Intel® Core™ i9-9900K 8c/16t @3.60GHz 128 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania 1-3 Days

85€ (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Core™ i9-9900X Intel® Core™ i9-9900X 10c/20t @3.50GHz 128 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania 1-3 Days

95€ (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Core™ i9-10900K Intel® Core™ i9-10900K 10c/20t @3.60GHz 128 GB DDR4 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania 1-3 Days

110€ (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Core™ i9-12900K Intel® Core™ i9-12900K 16c/24t @2.4GHz 128 GB DDR5 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania 1-3 Days

130€ (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Core™ i9-13900K Intel® Core™ i9-13900K 24c/32t @2.2GHz 128 GB DDR5 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania 1-3 Days

150€ (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Core™ i9-14900K Intel® Core™ i9-14900K 24c/32t @2.4GHz 128 GB DDR5 2x 1 TB NVMe 1 Gbps / 50 TB GeoAlbania 1-3 Days

165€ (Mujore)

POROSIT TANI

Nuk gjeni serverin tuaj të dedikuar? Po kërkoni personalizim dhe fleksibilitet? Na kontaktoni.

Ju ndihmojmë në Transferimin e Serverit

Ne mund t'ju ndihmojmë të transferoni serverin tuaj nga hosti tjetër në kompaninë tonë.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë ose deri në 3-5 ditë, duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje Bazike.

Top