X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Bazik Intel® Core™ Servers

Faqja kryesoreZgjidhje ServerëveServere të DedikuarServere Dedikuar BazikBazik Intel® Core™ Servers

Bazik Intel® Core™ Servers

Serverët tanë Intel®Core™ janë projektuar dhe ndërtuar nga ekspertët tanë. Kjo ju jep raportin më të mirë çmim-performancë dhe një përvojë të shkëlqyer.

Model CPU RAM Disk Banda/Trafiku Lokacioni Çmimi
Intel® Core™ i7-8700
S'ka dispozicion!
Intel® Core™ i7-8700 6c/12t @3.20GHz 64 GB DDR4 2x 480 GB NVMe 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

60€ (Mujore)

S'ka dispozicion!
Intel® Xeon™ E5-2650 v2 Intel® Xeon™ E5-2650 v2 8c/16t @2.60GHz 64 GB DDR3 6 x 6 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

115€ (Mujore)

POROSIT TANI
Intel® Xeon™ E5-2603 Intel® Xeon™ E5-2603 4c/4t @1.80GHz 64 GB DDR3 12 x 4 TB HDD + 2 x 240 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

115€ (Mujore)

POROSIT TANI
2 x Intel® Xeon™ E5-2640 v4 2 x Intel® Xeon™ E5-2640 v4 20c/40t @2.40 GHz 128 GB DDR4 2 x 960 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

120€ (Mujore)

POROSIT TANI
2 x Intel® Xeon™ E5-2698 v4 2 x Intel® Xeon™ E5-2698 v4 40c/80t @3.60 GHz 128 GB DDR4 2 x 960 GB SSD 1 Gbps / Unmetered GeoAlbania

165€ (Mujore)

POROSIT TANI

Nuk gjeni serverin tuaj të dedikuar? Po kërkoni personalizim dhe fleksibilitet? Na kontaktoni.

Ju ndihmojmë në Transferimin e Serverit

Ne mund t'ju ndihmojmë të transferoni serverin tuaj nga hosti tjetër në kompaninë tonë.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert!

Ju nuk duhet të jeni një ekspert për administrimin dhe sigurinë e serverit. Falë ekipit tonë të eksperiencës dhe ekspertëve, serverat tuaj janë në duart e duhura.

Performancë dhe pajisje moderne

Të gjithë serverat tanë janë të përditësuar dhe të pajisura me harduer dhe softuer modern.

Pa probleme dhe të sigurtë!

Në serverat tanë, të gjitha masat e njohura të optimizimit dhe sigurisë janë duke u zbatuar, dhe masa të nevojshme parandaluese për të shmangur çdo ngjarje të pafavorshme.


Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është serveri i dedikuar?

Serveri i dedikuar është një zgjidhje e leasing-ut të serverit ku të gjitha burimet e një serveri fizik (softueri dhe hardueri) janë alokuar për një përdorues të vetëm. Ju mund të instaloni sistemin operativ, serverin që merrni me qira, ju mund të menaxhoni serverin tuaj me panelin e dëshiruar të kontrollit.

Cila është koha e dorëzimit/lansimit të serverit të dedikuar?

Instalimi i serverit të dedikuar bëhët brenda të njëjtës ditë ose deri në 3-5 ditë, duke vendosur veçoritë e harduerit dhe softuerit që preferoni gjatë porosisë.

A bëni rimbursime?

Për fat të keq, nuk ka garanci rimbursimi për blerjen e serverit.

A jepni mbështetje teknike për menaxhimin e serverit?

Të gjithë serverat tanë dorëzohen si të pamenaxhuara dhe ju duhet të siguroni menaxhimin dhe kontrollin tuaj. Megjithatë, ne japim mbështetje teknike për çështje të tilla si probleme, gabime apo informacione. Para dorezimit/lansimit te serverit.

A bëni parametrat e sigurisë dhe optimizimet?

Të gjitha blerjet e serverëve u ofrohen konfigurimet e domosdoshme të sigurisë dhe procedurat e optimizimit përpara dorëzimit, dhe serveri juaj ju ofrohet në këtë mënyrë.

A ofroni DDoS Mbrojtje?

Po, ne ofrojme DDoS Mbrojtje Bazike.

Top