X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Çështja e energjisë

Faqja kryesoreLajme nga neÇështja e energjisë

Sot (02.10.2021) midis orës 08:15 - 09:00 pas hetimit në një nga dhomat tona pati një dështim të UPS -it, në të cilin ne jemi në kontakt me furnizuesin për ta zgjidhur këtë dhe për të parandaluar që të ndodhë përsëri.
Ju kërkojmë ndjesë për çështjen e shkaktuar, dhe shpresojmë për mirëkuptim ... Nëse keni pyetje të mëtejshme, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.


Top