X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Core Network outage

Faqja kryesoreLajme nga neCore Network outage

Të dashur klient,

Sot në mëngjes, nga ora 9:05 deri në 11:10, pati një ndërprerje. Arsyeja për këtë ishte
një ndërprerje e lidhjes së ruterit. Ne jemi ende duke kontrolluar detajet e sakta këtu
Rrethanat dhe si ka ndodhur kjo përçarje në mënyrë që ne të mund ta shmangim këtë në të ardhmen
mund.

Kërkojmë ndjesë për shqetësimin.

Stafi i AlbaHost.


Top