X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Deklarata e incidentit

Faqja kryesoreLajme nga neDeklarata e incidentit

Te nderuar klient.

Dje me date 15.05.2021 ne oren 15:17

Duke ju kerkuar ndjese per problemin e shkaktuar ju njoftojme se per shkak te nje demtimi te shkaktuar nga mirembajtesit e linjes elektrike ne afersi te datacenter tone, si pasoje e gabimeve te punonjseve te kompanise elektrike, ce shkeputen kabllon e fiber optikes ku ne marrim rrjetin nga upstream tane, eshte shkaktuar nderprerja teresisht e rrjetit dhe sherbimit teresisht deri ne riparimin e defektit.

Per te monitoruar sherbimet ju lutem referoni tek: https://status.albahost.net/

Sinqerisht ju kerkojme ndjese dhe vleresojme mirekuptimin tuaj!

Ekipi i AlbaHost.


Top