X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Kriptopagesat

Faqja kryesoreLajme nga neKriptopagesat

Përshëndetje,

meqenëse coinbase ka zbatuar kriptopagesën e vet dhe jo vendase, nëse dikush nuk ka një llogari coinbase, ju lutemi hapni një biletë që do t'ju ofrojmë me lidhjen e faturës me pagesën e kriptos native.

Ndërkohë, ne po punojmë për zbatimin e modulit nativ të kriptopagimit në të cilin do të jetë i disponueshëm këtë javë.

Kërkojmë ndjesë për shqetësimin e shkaktuar.

Përshëndetje të përzemërta,

AlbaHost.


Top