X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Mbështetje e kufizuar nga 19 dhjetor 2023

Faqja kryesoreLajme nga neMbështetje e kufizuar nga 19 dhjetor 2023

Mbështetje e kufizuar nga 19 dhjetor 2023.

Ju kërkojmë të keni parasysh se do të ketë kohë pritjeje për përpunim/aktivizim të shërbimeve/blerjeve nga data 19 Dhjetor 2023 deri dhe duke përfshirë 1 Janar 2024.
Kërkesat dhe porositë tuaja mund të pranohen, por mbështetja jonë është e disponueshme vetëm në një masë të kufizuar gjatë kësaj kohe.

Kërkojmë gjithashtu mirëkuptimin tuaj nëse nuk jemi menjëherë në dispozicion në çdo moment.

Ju urojmë juve dhe familjes tuaj një Vit Të Ri 2024!


Top