X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Mirëmbajtje Networku

Faqja kryesoreLajme nga neMirëmbajtje Networku

Të dashur klient,

Gjatë natës nga 13.07.2021 (e martë) deri në 14.07.2021 e mërkurë) ndërmjet 01:00 dhe 02:00 am CEST, mund të ketë disa pushime prej disa minutash në qasjen në internet për shkak të punëve të modernizimit të pajisjeve të rrjetit.

Na vjen keq per shqetesimin.

AlbaHost Team


Top