X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Paypal IPN

Faqja kryesoreLajme nga nePaypal IPN

Të nderuar klient,

ju informojme se jemi duke hasur ne nje problem mes sistemit te Paypal dhe sistemit tone, ku faturat e paguara me Paypal, edhe pse klienti ben pagesen, fatura figuron ende e pa paguar. Ne jemi ne komunikim me paypal dhe shpresojme se ky problem te eliminohet sa me shpejte te jete e mundur.

Asnje sherbim ce eshte paguar me paypal nuk do suspendohet.

Ju falenderojme per mirekuptim.

Sinqerisht,
AlbaHost Staf.

Prill, 15.04.2021

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Përditesim,

IPN dhe pagesat me paypal jane stabilizuar.

Prill, 16.04.2021

 


Top