X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
Kategoria: Klientet Tanë
Faqja e internetit të rishikimit

Elvis Naçi është lindur në Tiranë në 07.04.1977. Pasi mbaroi shkollën e lartë fetare ka shërbyer si Imam dhe ligjërues në Xhaminë e Tabakëve. Kjo faqe është zyrtare dhe e vetmja që posedon Teologu Elvis Naçi.

Referenca të tjera

Edar Medical

Edar Medical
(Klientet Tanë)

DSK Agentur

DSK Agentur
(Klientet Tanë)

Due Fratelli Rathenow

Due Fratelli Rathenow
(Klientet Tanë)

FREDI-ORNELA

FREDI-ORNELA
(Klientet Tanë)


Top